In 20 stappen naar je nieuwe thuis met webapp STAPP20

Met de nieuwe webapp STAPP20 begeleidt Verelst Woningbouw iedereen bij het bouwen van zijn of haar droomhuis. De app is bijzonder gebruiksvriendelijk en zorgt in essentie voor meer transparantie tijdens het bouwproces. Hoe meer inzicht de klant heeft in het hele proces, hoe steviger zijn keuzes en hoe vlotter alles verloopt. Dat kan voor iedereen in 20 stappen.

Plannen maken is boeiend. Je intrek nemen in een nieuwe woning is een moment dat je nooit meer vergeet. Maar tussen de plannen en de definitieve verhuis durft er al eens iets mislopen. Heel vaak is ruis op de communicatie de oorzaak van wat beslommeringen gedurende het proces. Onvermijdelijk?

Zeker niet! Kurt Geens, CEO van Groep Verelst streeft met STAPP20 naar een vlekkeloze uitvoering.

Deze webapp begeleidt onze klanten in 20 stappen tijdens hun bouwproces. Bij elke stap leggen we uit wat er gebeurt en welke actie er daarop moet volgen. Transparante informatie en begeleiding aanreiken vinden we logisch. Vele klanten bouwen immers voor de eerste keer en we kunnen niet van iedereen verwachten dat ze precies weten welke gevolgen een bepaalde keuze heeft.


De webapp moedigt klanten aan om hun keuzes grondig te maken. Dat kan omdat elke stap in het bouwproces uitvoerig wordt toegelicht en bovendien vermeldt wie er verantwoordelijk is. Wie terugkomt op een gemaakte keuze leert meteen dat dit consequenties heeft op het verloop en de timing.

Sven Reynaert, Algemeen Directeur van Verelst Woningbouw & Renovatie:

Het 20 stappenplan is een webapp die je makkelijk op je pc, tablet of smartphone kan installeren en raadplegen. Uiteraard ontvangt elke klant een eigen login en passwoord. Hiermee willen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk bouwproces in een zo kort mogelijke tijd verloopt.

De lancering van STAPP20 gaat gepaard met Zonnige Zomercondities, voor zowel bouwers als verbouwers!

‘In 20 stappen naar jouw nieuwe thuis!’ is een handige folder in zakformaat die het hele bouwproces bijzonder overzichtelijk maakt en helemaal is opgebouwd zoals de nieuwe webapp. Je kan de folder gratis verkrijgen door een mail te sturen naar woningbouw@verelst.be

 

Delen: