"Meer dan BEN"-actie - Geniet NU van Uitzonderlijke Condities!

Nu we allemaal des te meer beseffen hoe belangrijk een thuis - het thuisgevoel - voor ons is, willen we alle nieuwbouwers laten genieten van onze "MEER dan BEN"-actie.

Een actie die ervoor zorgt dat jouw nieuwe thuis klaar is voor de toekomst, én meer dan voldoet aan de huidige nieuwbouwnormen. Hierdoor geniet jij nog eens extra van tal van voordelen.

Meer dan BEN = Meer dan Bijna EnergieNeutraal

Bij Verelst bouwen wij een nieuwe thuis, die MEER dan Bijna EnergieNeutraal is. Wie vandaag een woning bouwt, moet een woning bouwen met een E-peil 35.
Vanaf 2021 moet die waarde E30 bedragen, dus BEN zijn. En wij gaan zelfs een stapje verder: Wij bouwen voor jou een E20 woning, dus meer dan BEN!

Even uitleggen ...

Vanaf 2021 moeten nieuwbouwwoningen Bijna EnergieNeutraal (=BEN) gebouwd worden met een E-peil van 30 of lager. Vandaag is de norm om te bouwen E35 of lager.

Het bijzondere aan BEN woningen is dat ze uitermate weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling of warm water. De energie die ze toch nodig hebben, worden uit groene hernieuwbare energiebronnen gehaald.

En wij gaan voor jou NU dat stapje verder!

Bij Verelst bieden wij de nieuwbouwers NU een GRATIS UPGRADE van E35 tot E20.

Hierdoor kan je EXTRA genieten van de onderstaande voordelen

  • Permanent een lage energiefactuur.
  • Een voordelig BEN-krediet.
  • Een enorme meerwaarde op je woning.

 

Maak snel een afspraak met onze bouw- of verbouwadviseurs

Graag bespreken we hoe wij je kunnen helpen met de realisatie van jouw thuis, volledig op jouw maat gebouwd én conform de hedendaagse energienormen. 

Op basis van jouw verwachtingen stellen we een team samen en overlopen we ons stappenplan zodat jij volop kan genieten van deze unieke gebeurtenis, want een woning bouwen doe je niet elke dag!

Wil jij verbouwen? Onze verbouwadviseurs staan uiteraard ook klaar om jouw verbouwplannen te bespreken! Vraag ook zeker naar onze "RENO"-actie.

Zin om bij ons op de koffie te komen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in, bel 015 30 03 60, mail woningbouw@verelst.be of kom gewoon langs! De koffie staat klaar en we ontvangen je met alle plezier.

Onze deuren staan steeds voor jullie open. Omdat jullie gezondheid en die van onze medewerkers belangrijk zijn, hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld. Bekijk ze alvast even zodat je weet dat een bezoek in alle veiligheid en vertrouwen kan gebeuren.

 

Wat kunnen we voor je doen?

Alle velden zijn verplicht
Delen: