De halfopen woning van Harold en Tania te Hemiksem

2013_03_20_verelst_hemiksem_fcp1_hd_1080p

"De kinderen amuseren zich na school op de grote speelzolder."
Harold en Tania Ryckmans

Harold en Tania woonden vroeger in Wilrijk. Maar het huisje was al oud en daardoor liepen de kosten hoog op. Daarom besloten ze te verhuizen. Eerst dachten ze aan een bouwgrond in de buurt van Hemiksem, omdat de ouders van Harold daar in de buurt wonen. Toen ze de bouwgronden van Verelst zagen, was de keuze snel gemaakt.

 

Halfopen bebouwing 

Harold en Tania vonden het heel belangrijk dat ze met de fiets langs de zijkant van de woning in hun tuin konden. Zowel voor zichzelf als hun twee dochters. Daarom wilden ze absoluut een halfopen woning. Dat was voor ons uiteraard geen enkel probleem. 

 

Goed geïsoleerd, goed geïnstalleerd

Met hun vorige woning in gedachten, besloten Harold en Tania om goed te isoleren. Er kwamen ook zonnepanelen op het dak. Nu hebben ze geen extra kosten meer. Integendeel zelfs, ze besparen geld.

Het gezin voelde zich meteen thuis in hun nieuwe woning. “We zitten het meest in de leefruimte,” vertelt Harold. “En de grote tuin is fantastisch om te barbecueën of petanque te spelen als het goed weer is.” De kinderen amuseren zich na school ook op de grote speelzolder.

 

Nieuwe woning volledig naar eigen wens

Harold en Tania zijn heel tevreden over de samenwerking met Verelst. “De woning is volledig ons ding,” vertelt Harold. Ook over de prijs-kwaliteitsverhouding en het feit dat Verelst alles regelde en realiseerde, is Harold enthousiast. Woning goed gelukt, gezin heel gelukkig.

 

Heb jij ook interesse in een nieuwbouwwoning naar eigen stijl en wensen? Contacteer ons dan voor meer informatie of vrijblijvende afspraak of kom eens langs in onze showroom.