De pastorijwoning van Robert en Wendy Buitink

2013_04_18_verelst_kapellen_hd_1080p

"De hele ruwbouwploeg was in het algemeen fantastisch. We hebben ze twee keer meegenomen naar ’t frituur. Goed voor de sfeer, en ze verdienden het!"
Robert en Wendy Buitink

Robert is muziekliefhebber en durft zijn muziek wel eens luid te zetten. Dat was een van de redenen waarom hij al langer met het idee speelde om te verhuizen naar een open bebouwing. Meer zelfs: het liefst wilde hij zelf bouwen. Toen hij Wendy leerde kennen, kwam alles in een stroomversnelling.
 

Bouwgrond & open bebouwing in pastoriestijl 

Ze vonden bouwgrond in Kapellen, een groene gemeente vlakbij Antwerpen. Robert had al twee verbouwingen achter de rug en was klaar voor een nieuw bouwproject. Deze bouwgrond met woning van Verelst deed hem van gedacht veranderen. “We wisten dat Verelst bekend stond om zijn pastorijwoningen en dat was ook de stijl die we wilden,” vertelt hij. “Jammer dat de architect met een weinig origineel voorstel kwam. Maar met de hulp van Verelst kwamen we toch tot een pastorijwoning die ons goed beviel.”   
 
 

Top werfleider en ruwbouwploeg 

De bouw zelf viel heel goed mee, vinden Robert en Wendy. Vooral de werfleider scoort bij hen erg goed: “hij was duidelijk en eerlijk in zijn communicatie naar ons toe”. Eigenlijk de hele ruwbouwploeg in het algemeen was fantastisch. We hebben ze twee keer meegenomen naar ’t frituur. Goed voor de sfeer, en ze verdienden het!

 

Heb jij ook interesse in een nieuwbouw pastorijwoning? Contacteer ons voor meer informatie of kom eens langs in onze showroom.