Halfopen moderne woning in Zemst

moderne_halfopen_woning_in_zemst

"Het is precies geworden wat we zelf voor ogen hadden."
Maaike en Katrien

Maaike en Katrien woonden tot voor enkele jaren in Antwerpen Centrum. Ze woonden er graag, maar Maaike zag op tegen de dagelijkse kilometers naar haar werk in Huldenberg. Daarom besloten ze te verhuizen. Een woning tussen Antwerpen en Brussel was wat ze zochten.

We vroegen hen naar hun ervaring. 

 

Waarom de keuze voor Verelst? 

In een eerste fase gingen wij vruchteloos op zoek naar een bestaande woning gelegen tussen Brussel en Antwerpen. Daarom besloten we te kiezen voor een nieuwbouw. Op de website van Verelst vonden we de gronden in de buurt waar we wilden wonen.

Na een eerste afspraak in de showroom, waar we alle nodige informatie kregen, beslisten we onmiddellijk. Het sleutel-op-de-deurprincipe, waardoor we gespaard bleven van alle geloop en geregel, sprak ons enorm aan. 

 

Voor welke woning hebben jullie gekozen? 

We kozen voor een moderne woning, uitgevoerd in duurzame materialen. We wilden een open leefruimte met zicht op de tuin, en kozen voor een grote open keuken. Ook wilden we een badkamer met zowel een douche als een bad. De zolderkamer ten slotte moest als ontspanningsruimte afgewerkt worden. 

 

Hoe vlotte het bouwproces?

Het bouwen zelf van onze nieuwe "thuis" vlotte goed. Al na anderhalf jaar konden we in onze woning. En het resultaat mag gezien worden. Alles werd vlekkeloos uitgevoerd, precies zoals wij het wensten. 

 

Zouden jullie hetzelfde opnieuw doen?

Zeker! We zijn perfect gelukkig in onze nieuwe woning. Het is precies geworden wat we zelf voor ogen hadden: onze smaak, de juiste materialen, ons type leefruimte. Ook de buurt - een rustige omgeving tussen Brussel en Antwerpen - voelde meteen aan als thuis.