Gebouw op gebouw in Waver voor Facq

gebouw_op_gebouw_voor_facq

“Ze respecteren de planning en de deadlines.”
Alain Elleboudt, verantwoordelijke voor de gebouwen van FACQ

Facq is een familiebedrijf, gespecialisseerd in sanitair. Met 28 vestigingen en meer dan 500 personeelsleden zijn zij ook een van de grootste spelers in die markt: een echte specialist op het vlak van loodgieterij, badkamers, verwarming en waterbehandeling.

De ideale partner
Voor Alain Elleboudt, de verantwoordelijke voor de gebouwen van FACQ, was het niet de eerste keer dat hij met Verelst samenwerkte. De eerste keer dateert al van 2007. Het gebouw in Waver is het tiende project. Ondertussen hebben we het dertiende project ook al afgewerkt. Verelst is net als Facq een familiebedrijf, waardoor we elkaar van in het begin goed begrepen. En dat is zeker niet de enige reden waarom hij keer op keer met Verelst in zee gaat. “We hebben gekozen voor Verelst omwille van het professionalisme”, vertelt hij. “En omdat de mensen die aan het project meewerken zo toegankelijk en altijd beschikbaar zijn. Daarom is Verelst voor ons de ideale partner.”

Menselijkheid en respect
Als je maanden aan een stuk samenwerkt aan een project, is het menselijke aspect van groot belang. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het Verelst-team zorgt voor een goed gevoel doorheen het hele proces. Ook bij de medewerkers van de Facq-winkels was het team graag gezien. “En even belangrijk”, zegt Alain. “Ze respecteren de planning en deadlines.”

Een grote challenge
Ons recentste project met Verelst was een winkel in Waver die we wilden vergroten. Facq wilde een mooier en groter gebouw. “De grote uitdaging was wel dat we een goed draaiende winkel hadden die absoluut niet mocht sluiten tijdens de werken,” vertelt Alain.

En de werken mochten ook niet uitlopen … Een hele opgave voor Verelst. “Ook al omdat ze een gebouw op een gebouw moesten plaatsen”, vertelt Alain. Overdag gingen de activiteiten van Facq hun gewone gang. ’s Nachts werd het bovenste gedeelte van het gebouw afgebroken. Alles verliep volgens planning en budget. “Een echt fantastische samenwerking,” vindt Alain.