Nieuwe gebouwen voor Euroquartz aan het Albertkanaal

nieuw_bedrijfsgebouw_voor_euroquartz

"Heel comfortabel en aangenaam, aan alles is gedacht."
Martine, Administratief bediende bij Euroquartz

Euroquartz droogt en calibreert kwartskorrels. De ligging van hun gebouwen is heel belangrijk. Daarom besloten ze een nieuw bedrijfsgebouw met moderne installatie op te trekken langs het Albertkanaal.

Het klikte meteen
De keuze voor Verelst was bijna toevallig. Een vertegenwoordiger van Verelst kwam zich proactief voorstellen aan Algemeen Directeur Geoffroy Jacobs van Euroquartz. Toen ze samen het lastenboek bekeken, klikte het meteen. Geoffroy was aangenaam verrast, want commerciële mensen die ervaring hebben met bouwprocessen kom je niet veel tegen. 

Een valse start
Euroquartz besloot om met Verelst in zee te gaan. Al moet Geoffroy toegeven dat hij in het begin toch weer begon te twijfelen, want bij de funderingen liep er al een en ander mis. Gelukkig werd dit euvel snel opgelost. Verelst stelde een nieuwe werfleider aan die het project snel bijstuurde. Daarna liep alles heel vlot. Het project werd binnen het afgesproken budget en timing afgewerkt.

Een aangenaam gebouw
Net als bij het verkennende gesprek, was Geoffroy aangenaam verrast door de proactiviteit tijdens het bouwproces. Er werd permanent geoptimaliseerd. De medewerkers voelden zich meteen thuis in het nieuwe gebouw. Administratief bediende Martine is vol lof over de kantoren: “Heel comfortabel en aangenaam, aan alles is gedacht”. Dat vindt ook haar collega Betty. “De fabrieksruimte is sterk gericht op veiligheid. De kantoren binnen zijn heel modern en heel aangenaam.”