Volledig vernieuwde meubelzaal Gero

volledig_vernieuwde_meubelzaak_gero

"Ze gingen gestructureerd te werk."
Koen Mercelis, technisch en logistiek verantwoordelijke

Gero Wonen, een meubelzaak in Lier, al 40 jaar een begrip bij iedereen op zoek naar trendy en comfortabele meubels. Koen Mercelis, verantwoordelijke voor technische en logistieke zaken, koos Verelst Bedrijfsbouw voor een grondige renovatie van de zaak.

Fun shopping
Niet alleen wilde men de oppervlakte uitbreiden van 10.000 m² naar 15.000 m². Gero Wonen wilde ook een ruimer gevoel creëren. Shoppen moet zo nog meer fun worden voor de klanten. Een resultaat dat bereikt werd door een grote lichtkoepel in de middengang.

Een hele kluif
De verbouwing was een ambitieus project. “Ze hadden er een hele kluif aan,” vertelt Koen. Maar de werken liepen vlot en probleemloos. “Ze gingen gestructureerd te werk, begonnen in de inkomhal, vernieuwden daarna de middengang en de eerste verdieping en gingen zo verder.” Extra uitdaging voor Verelst: de winkel moest tijdens de werken open blijven voor de klanten. Door middel van stofwanden zorgde men ervoor dat ze vrijwel geen last hadden van de werken.

Gero Wonen tevreden, klanten tevreden
Naast de lichtkoepel in de middengang bouwde Verelst Bedrijfsbouw ook een volledig nieuwe cafetaria en kantoren voor het personeel. Ook de verlichting werd herbekeken, waardoor het gebouw nu energiezuiniger is. Gero Wonen is heel tevreden over het resultaat. En zij niet alleen. “Ook onze klanten zijn heel tevreden,” vertelt Koen. “En dat is wat telt.”