Nieuw gebouw van Teker

bouw_nieuwe_fabriek_voor_teker_in_willebroek

"We vroegen een offerte en zagen duidelijk dat ze ons project voor een uitstekende prijs konden realiseren."
Huseyin Teker, CEO

Teker Premium Helal Chicken is gespecialiseerd in de verwerking en verkoop van kipproducten. Omdat hun bestaande gebouw te klein werd, besloten ze uit te breiden naar het industrieterrein van Willebroek. Op een terrein van 4.500 m² werd een nieuwe fabriek neergezet die aan de modernste eisen voldoet en Teker alle ruimte geeft om nog te groeien in de toekomst.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Volgens CEO Huseyin Teker was de keuze voor Verelst snel gemaakt. “We vroegen een offerte en zagen duidelijk dat ze ons project voor een uitstekende prijs konden realiseren. En dat zonder toegevingen aan onze kwaliteitseisen.” Ook de goede reputatie van Verelst op het vlak van service speelde mee. Teker wilde geen risico’s nemen.

Premium materialen en afwerking
Verelst begreep meteen wat Teker wilde. Ze volgden het plan van de architect nauwgezet en realiseerden het gebouw van A tot Z. Teker kiest altijd voor de beste medewerkers en beste productieprocessen. En dus werd er voor het nieuwe gebouw ook gekozen voor premium materialen.

Unanieme tevredenheid
Huseyin Teker is heel tevreden met het resultaat. En niet alleen hijzelf: “Ook medewerkers en bezoekers lieten hun enthousiasme al blijken,” vertelt hij. "Met het nieuwe gebouw kan Teker ook in de toekomst blijven groeien. Een meer dan geslaagde samenwerking,” besluit Huseyin Teker.