"De Tuinen van Elise" van Groep Bouwen

de_tuinen_van_elise_127_nieuwbouwappartementen

"127 nieuwbouw appartementen: een uitdagend residentieel project!"
Patrick Bouwen, CEO

Groep Bouwen is als projectontwikkelaar voornamelijk actief in Brussel, Antwerpen en Gent. Zowel in industriebouw als residentieel vastgoed. Verelst Projectbouw was geen onbekende voor Groep Bouwen: ze werkten in het verleden al samen. Met 127 appartementen is Tuinen van Elise hun grootste gezamenlijke project tot nu toe.

127 appartementen, allemaal even uniek
CEO Patrick Bouwen toont ons de werf. De ruwbouw is zo goed als afgewerkt en momenteel is de binnenafwerking aan de beurt. Alle kopers kunnen hun appartement naar eigen smaak en wensen laten afwerken. “Een uitstekend idee van Projectbouw Verelst,” volgens Patrick Bouwen. Als laatste zal de grote binnentuin afgewerkt worden – een uniek stukje groen in de binnenstad waar de bewoners volledig tot rust kunnen komen.

Veiligheid voor alles
Groep Bouwen hecht veel belang aan veiligheid. Zeker voor een ambitieus project als Tuinen van Elise was dit een prioriteit. Projectbouw Verelst volgde hen hierin en toonde zich de perfecte partner voor een veilige en snelle realisatie.

Grootse samenwerking
Patrick Bouwen is heel tevreden over de samenwerking met Projectbouw Verelst. Hij heeft er alle vertrouwen in dat Tuinen van Elise tijdig en kwalitatief afgewerkt wordt. Van de appartementen en de prachtige tuin tot de enorme parking. Daarvoor kwamen ze met interessante oplossingen om geld en tijd te besparen. Die manier van samenwerken wordt bijzonder gewaardeerd door Groep Bouwen.