Bornem - Nieuwbouwproject
Prijs vanaf€ 491.200
Maak hier een afspraak
5 Meer foto's
Deze nieuwe verkaveling, gelegen in een nieuwe woonwijk met doodlopende straat, biedt plaats voor 10 halfopen eengezinswoningen. Deze woonwijk is gelegen in een residentiële omgeving met het centrum van Bornem op +/- 2 km, waardoor een ruim aanbod aan winkels, horeca-aangelegenheden,... binnen handbereik zijn. Verscheidene sport- en ontspanningsmogelijkheden binnen een straal van 3 km: manège, sportcentrum, cultuurcentrum, golf, visclub, enz. Kortom, voor ieder wat wils.

Het station van Bornem bevindt zich op +/- 2 km en de oprit van de N16 Rijksweg Temse Breendonk is slechts 9 minuutjes rijden.

Ga zeker eens een kijkje nemen!

Bij Verelst weten we hoe belangrijk het bouwen van een nieuwe thuis is. Al onze woningen worden volledig op maat én sleutel-op-de-deur gebouwd.
Elk project benaderen wij à la carte waardoor jij jouw droomhuis volledig vorm kan geven, gaande van de bouwstijl, over de indeling, tot en met de materiaal- en kleurkeuzes.
Wij bouwen voor jou een thuis die duurzaam, energiezuinig en futureproof is: klaar voor de toekomst, én klaar voor de volgende generaties.
Elke nieuw woning is minimaal Meer dan Bijna Energie Neutraal, waardoor jij tal van voordelen geniet.

Graag begeleiden wij je van A tot Z bij het zorgeloos realiseren van jouw woondroom.
Neem zeker contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via woningbouw@verelst.be of bel 015 30 03 60.

Downloads