Buggenhout - Nieuwbouwproject Molenstraat
Prijs vanaf€ 476.900
Maak hier een afspraak
Ontdek deze 2 bouwgronden op een boogscheut van zowel centrum Buggenhout (+/- 3 km), als centrum Lebbeke (+/- 4 km) van ca. 6,5 are. Beide loten zijn geschikt voor een halfopen eengezinswoning.

De verkaveling geniet een uitstekende ligging te midden van de Denderstreek. Door zijn centrale ligging ligt alles binnen handbereik: supermarkten, een divers aanbod aan onderwijs, horeca-aangelegenheden,... Het centrum van Dendermonde bereik je na amper 6 km, centrum Brussel ligt op +/- 26 km. Fervent wandelaar of fietser? Een groot aanbod aan wandel- of fietsroutes in deze mooie groene omgeving stelt zeker niet teleur.

Bij Verelst weten we hoe belangrijk het bouwen van een nieuwe thuis is. Al onze woningen worden volledig op maat én sleutel-op-de-deur gebouwd.
Elk project benaderen wij à la carte waardoor jij jouw droomhuis volledig vorm kan geven, gaande van de bouwstijl, over de indeling, tot en met de materiaal- en kleurkeuzes.
Wij bouwen voor jou een thuis die duurzaam, energiezuinig en futureproof is: klaar voor de toekomst, én klaar voor de volgende generaties.
Elke nieuw woning is minimaal Meer dan Bijna Energie Neutraal, waardoor jij tal van voordelen geniet.

Graag begeleiden wij je van A tot Z bij het zorgeloos realiseren van jouw woondroom.
Neem zeker contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via woningbouw@verelst.be of bel 015 30 03 60.

Downloads