Hamme - Nieuwbouwproject Hamme
Prijs vanaf€ 387.000
Maak hier een afspraak
Ontdek dit centraal gelegen lot waarop een ruime eengezinswoning met stadstuin en inpandige garage kan gebouwd worden.
Dankzij de strategische ligging in het centrum van Hamme is alles binnen handbereik: eetwarenwinkels, sport- en ontspanningsfaciliteiten, scholen en de nodige horeca-aangelegenheden.
De openbare bibliotheek, waarvan de parking toegang geeft tot Park Kerkwijck, ligt in dezelfde straat. Dit park is een gebied van 3,3 ha waar je onder andere kan genieten van het parkbos, een poel met rietveld, een prairietuin, een speeltuin en een doolhof voor de kinderen.

De grond ligt op slechts 850 meter van Hamme station. Met de wagen is het 5 km tot aan oprit van de E17, 10 km tot in Dendermonde centrum en 11 km tot in Sint-Niklaas centrum.

Bij Verelst weten we hoe belangrijk het bouwen van een nieuwe thuis is. Al onze woningen worden volledig op maat én sleutel-op-de-deur gebouwd.
Elk project benaderen wij à la carte waardoor jij jouw droomhuis volledig vorm kan geven, gaande van de bouwstijl, over de indeling, tot en met de materiaal- en kleurkeuzes.
Wij bouwen voor jou een thuis die duurzaam, energiezuinig en futureproof is: klaar voor de toekomst, én klaar voor de volgende generaties.
Elke nieuw woning is minimaal Meer dan Bijna Energie Neutraal, waardoor jij tal van voordelen geniet.

Graag begeleiden wij je van A tot Z bij het zorgeloos realiseren van jouw woondroom.
Neem zeker contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via woningbouw@verelst.be of bel 015 30 03 60.

Downloads