Haacht - Bouwgrond Haachtse Straatje
Prijs vanaf€ 590.400
Maak hier een afspraak
8 Meer foto's
Ontdek deze 2 ruime percelen, niet ver van het centrum van Wakkerzeel, een pittoresk klein dorpje in de Brabantse Kempen.
Op beide gronden, gelegen in een rustig landelijk straatje, is er plaats voor een op maat te bouwen vrijstaande woning.
Dankzij de goede ligging op ca. 4 km van Haacht, zijn eetwarenwinkels, sport- en ontspanningsfaciliteiten, scholen en horeca-aangelegenheden niet veraf. Er is een bushalte vlakbij, en je kan makkelijk de trein nemen in Haacht of in Rotselaar. Ook Tildonk, Werchter en Rotselaar liggen vlakbij.
Met de wagen is het 8 km rijden tot aan de oprit van de E314, waardoor Leuven en Brussel ook snel bereikbaar zijn. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze mooie groene streek.

Bij Verelst weten we hoe belangrijk het bouwen van een nieuwe thuis is. Al onze woningen worden volledig op maat én sleutel-op-de-deur gebouwd.
Elk project benaderen wij à la carte waardoor jij jouw droomhuis volledig vorm kan geven, gaande van de bouwstijl, over de indeling, tot en met de materiaal- en kleurkeuzes.
Wij bouwen voor jou een thuis die duurzaam, energiezuinig en futureproof is: klaar voor de toekomst, én klaar voor de volgende generaties.
Elke nieuw woning is minimaal Meer dan Bijna Energie Neutraal, waardoor jij tal van voordelen geniet.

Graag begeleiden wij je van A tot Z bij het zorgeloos realiseren van jouw woondroom.
Neem zeker contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via woningbouw@verelst.be of bel 015 30 03 60.