Haacht - Op maat te bouwen villa
Prijs vanaf€ 654.100
Maak hier een afspraak
7 Meer foto's
Bouw jouw nieuwe villa op dit ruime perceel in een rustig landelijk straatje, niet ver van het centrum van Wakkerzeel, een pittoresk klein dorpje in de Brabantse Kempen. Dankzij de goede ligging op ca. 4 km van Haacht, zijn eetwarenwinkels, scholen, en horeca-aangelegenheden niet veraf. Er is een bushalte vlakbij, en je kan makkelijk de trein nemen in Haacht of in Rotselaar. Met de wagen is het 8 km rijden tot aan de oprit van de E314, waardoor Leuven en Brussel ook snel bereikbaar zijn. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze mooie groene streek.

Bij Verelst weten we hoe belangrijk het bouwen van een nieuwe thuis is. Wij bouwen dan ook jouw villa volledig op maat én sleutel-op-de-deur. Hier wordt een premium lastenboek, met hogere afwerkingsbudgetten, als basis voorzien. Elk project benaderen wij à la carte waardoor jij jouw droomvilla volledig vorm kan geven. Wij bouwen voor jou een comfortabele, duurzame, en energiezuinige nieuwe thuis, waar je verwarmt met een warmtepomp. In combinatie met een perfect geïsoleerde buitenschil, vloerverwarming en zonnepanelen zal jouw nieuwe thuis minimaal Meer dan Bijna Energie Neutraal zijn. Gedaan dus met hoge energiekosten.

Interesse om zorgeloos jouw woondroom te realiseren? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via woningbouw@verelst.be of bel 015 30 03 60.


Downloads