Carglass® Mechelen

Een nieuw opvallend gebouw voor Carglass® in Mechelen.


Nieuw en opvallend gebouw op het Industrieterrein Noord in Mechelen: de nieuwe thuishaven van Carglass® Mechelen. Hier wil de specialist in voertuigbeglazing nog beter beantwoorden aan de hoge eisen van haar klanten. Niet toevallig deden ze voor de realisatie een beroep op een solide combinatie:  Resolve (Real Estate Solutions Verelst), Bedrijfsbouw Verelst en de architecten van Tecro&Krea.
 
Sterke merken die samen bouwen aan een stevig verhaal op lange termijn: dat is de basis van deze geslaagde samenwerking. Kurt Geens, CEO van bedrijfsbouw Verelst, is bijzonder fier op deze realisatie. “Dat we partners zijn is uiteraard niet toevallig: naast topkwaliteit streven we allemaal naar een efficiënte service voor onze klanten. Dit gebouw kan hiervoor symbool staan. Het is dan ook onze uitdrukkelijke bedoeling om met Carglass® een lange termijn relatie uit te bouwen.”
 
De vakbekwaamheid en ervaring van Bedrijfsbouw Verelst is onmiskenbaar een troef. Maar volgens CEO Kurt Geens kan Resolve klanten als Carglass® nog iets extra bieden. “Carglass® huurt op lange termijn van Resolve, waardoor ze meer financiële opties krijgen. Niet onbelangrijk bij dergelijke zware investeringen. Een betrouwbare partner als Resolve geeft Carglass® het comfort zich te kunnen focussen op datgene waar zij echt goed in zijn.”