De droomwoning van de Familie Windelen

droomwoning_in_boom

“Woningbouw Verelst heeft zijn best gedaan om onze droomwoning waar te maken."
Philippe en Vanessa

Philippe en Vanessa zochten een echte thuis. Een droomwoning waar ze kunnen thuiskomen, waar gezelligheid en warmte heerst. De ouders van Vanessa schonken hen een bouwgrond in Boom. Toen gingen ze op zoek naar een aannemer en kwamen in contact met Woningbouw Verelst. Daarna ging het snel.

Geen drie maar vier slaapkamers
Ze hebben gekozen voor veel lichtinval, met een groot raam achteraan. “We wilden een grote leefkeuken en leuke leefruimte,” vertelt Vanessa. Ze hebben twee dochters, Mathilde en Lily-Marie. Daarom wilden ze minstens drie slaapkamers. Dankzij een goed doordachte architectuur werden het er vier. Ook de ecologie werd niet vergeten: zowel binnen als buiten kozen ze voor regenwater.

Alles zat goed
“Woningbouw Verelst heeft hard zijn best gedaan om onze droomwoning waar te maken,” vertelt Philippe. De juiste showrooms, de juiste materialen, de juiste aannemers, … Alles zat goed. “Af en toe verliep de communicatie wat stroef,” zegt hij. “Maar dat werd snel uitgeklaard.” Uiteindelijk werd de woning mooi volgens plan en timing neergezet.

Allemaal in koor…
Of ze er graag wonen? Mathilde en Lily-Marie bevestigen meteen in koor. Ook mama en papa wonen er heel graag, vertelt Philippe. Het is echt de woning geworden die ze voor ogen hadden en hopen er nog veel mooie dromen te mogen beleven.