De halfopen woning van Koen Magerman

de_halfopen_woning_van_koen_magerman

"Scherpe prijzen bleven scherp!"
Koen Magerman

Koen woonde enkele jaren geleden in een huurappartement. Omdat zijn spaargeld niets meer opbracht, besloot hij het te investeren in een woning. Hij wilde groter wonen en ook een tuin stond op zijn verlanglijstje. Vlakbij zijn appartement stond een bouwgrond met vaste aanneming te koop. Maar de gesprekken met de aannemer verliepen stroef. Hij vond hem te opdringerig. Een heel ander gevoel had hij bij Woningbouw Verelst: niet te opdringerig en heel behulpzaam.

Modern maar niet te strak
Hij had zelf al een goed algemeen beeld voor ogen wat zijn woning moest zijn: ruim, open, en veel licht. Ook het zicht op de tuin was voor hem erg belangrijk. Verder wilde hij een moderne stijl, maar niet te strak. “Mijn ideeën werden geweldig goed vertaald door de architecten van Verelst,” verelt Koen. “Het was onmiddellijk wat ik echt wou.”

Scherpe prijzen … die scherp bleven
Ook de materiaalkeuze ging heel vlot. “In hun ruime toonzaal zag ik alle belangrijke elementen: uitgebouwde keuken, uitgebouwde badkamer, …” Hij vond meteen wat hij wou. En de prijs/kwaliteitverhouding was uitstekend. De scherpe prijzen veranderen niet meer tijdens het bouwen – een aangename verrassing.

Niets op aan te merken
Het hele bouwproces is uitstekend verlopen, volgens Koen. Zowel het ontwerp en de bouw, als de prijzen en de communicatie. “Ik heb er niets op aan te merken en zou het zeker opnieuw doen met Woningbouw Verelst.”