De pastorijwoning van Hugo en Irma

de_pastorijwoning_van_hugo_en_irma

"De grote inkijk in de tuin is heel aangenaam."
Hugo en Irma

Hugo is een gepensioneerde zelfstandige. Hij woonde voordien in Weerde. Toen zijn vrouw stierf, besloot hij te verhuizen. Omdat hij de buurt goed kent, besloot hij in Weerde te blijven wonen. Als zelfstandige heeft Hugo een leven lang gewerkt, dus wilde hij een instapklare woning. Zo kon hij het werk deze keer overlaten aan anderen.

Een bewuste keuze
Hugo en zijn vriendin Irma kozen bewust voor een pastorijwoning. “Dat blijft toch tijdloos,” vertelt Irma. Toen ze zagen dat er in de buurt bouwgronden van Verelst te koop waren, gingen ze een kijkje nemen. En het klikte meteen.

Goed geïsoleerd, altijd lekker warm
Belangrijk voor hen was een goede isolatie van de woning. Zo is het in de winter altijd lekker warm. Ook hebben ze een ruime, comfortabele badkamer met inloopdouche. En de grote inkijk in de tuin is heel aangenaam. De tuin zelf is het werk van Hugo.   

Enorme keuzemogelijkheden
“De samenwerking met Woningbouw Verelst was perfect,” vertelt Hugo. “De keuzemogelijkheden waren enorm.” Alle afspraken werden nageleefd door de onderaannemers. Binnen het jaar was de woning opgeleverd. “We zijn heel tevreden met het resultaat,” vertelt Irma. Ook de prijs-kwaliteitverhouding vinden ze prima.