Nieuwbouwzondag op 23 oktober: Wij doen mee in Nijlen!

Droom je van een nieuwe thuis, volledig op maat van jouw wensen? Laat je op zondag 23 oktober inspireren tijdens een bezoek aan drie woningen in aanbouw!

We verwelkomen je graag op onze nieuwe verkaveling aan de Watertorenstraat – Retsestraat in Nijlen, waar wij voor 12 gezinnen een nieuwe thuis realiseerden. Maak tijdens jouw bezoek kennis met onze à la carte aanpak, en bespreek jouw woondroom met onze bouwadviseurs.

Kom dus zeker langs!

GROND-WONING COMBINATIE OF BOUWEN OP EIGEN GROND

Droom jij van een nieuwe thuis, volledig op maat gebouwd, maar beschik je nog niet over een bouwgrond?
Ontdek dan ons aanbod bouwgronden waar wij jouw droomwoning volledig op maat realiseren.

Benieuwd? Neem na jouw bezoek in Nijlen meteen ook een kijkje bij enkele van onze verkavelingen in de buurt.
Tussen de Terlakenweg en de Liersesteenweg te Kessel hebben we nog 7 loten in aanbieding. Ook de nieuwe verkaveling aan de Stekelbessenlaan te Ranst is het ontdekken waard.
Wie weet vind jij de grond die bij je past!

Beschik je zelf over een bouwgrond en ben je op zoek naar een betrouwbare bouwpartner?
Ook dan maken wij graag jouw woondroom mee werkelijkheid!


Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag bij het realiseren van jouw nieuwe thuis en begeleiden je gedurende het hele traject van A tot Z.

Laat je inspireren door deze moderne woning met ruime berging

De toekomstige bewoners van deze moderne woning kozen voor een ruime zit- en eethoek met open keuken. Van in de eethoek hebben ze via de grote ramen een prachtig zicht op de tuin. Deze woning werd voorzien van ruime bergruimte. Naast berging en wasplaats biedt de ruimte ook plaats voor een hondenberging.  De eerste verdieping telt drie slaapkamers (waarvan één zeer ruime kamer) en een badkamer met dubbele lavabo, bad en inloopdouche. De zolderverdieping zal later dienst doen als fitnessruimte.

Met een E-peil lager dan 20 is deze mooie woning Meer dan Bijna EnergieNeutraal. De woning werd uitgerust met een gascondensatieketel met radiatoren, en PV-panelen. Voor het ventileren van de woning werd er een ventilatiesysteem Type D geïnstalleerd waardoor de lucht mechanisch aan- en afgevoerd wordt. 

Adres: Watertorenstraat - Retsestraat te Nijlen

Bezoek deze moderne woning met extra speelruimte

De toekomstige bewoners kozen voor een grote leefruimte met open keuken en aanpalende berging. Vanuit de eethoek geniet je van een prachtig zicht op de tuin. De gelijkvloerse verdieping biedt ook plaats aan een speelkamer, een gastentoilet en een praktische doucheruimte. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo, bad en inloopdouche. Ook op de zolderverdieping werden twee slaapkamers voorzien.

Met een E-peil lager dan 20 is deze woning Meer dan Bijna EnergieNeutraal. De woning werd uitgerust met een gascondensatieketel, vloerverwarming beneden, een verwarmingslus en handdoekdroger in de badkamer, en radiatoren op de slaapkamers. Verder is het huis ook voorzien van PV-panelen. Voor het ventileren van de woning werd er een ventilatiesysteem Type D geïnstalleerd waardoor de lucht mechanisch aan- en afgevoerd wordt. 

Adres: Watertorenstraat - Retsestraat te Nijlen

Laat je inspireren door deze moderne compacte woning

De toekomstige bewoners kozen voor een grote leefruimte met open keuken, die via een groot raam uitgeeft op het terras en de tuin. Ook werd er een handige wasplaats/berging voorzien op het gelijkvloers. De eerste verdieping bestaat uit een ruime slaapkamer met dressing, een badkamer met bad, lavabo en inloopdouche, en een berging/linnenkamer.  Op de zolderverdieping worden twee slaapkamers voorzien.

Met een E-peil lager dan 20 is deze woning Meer dan Bijna EnergieNeutraal. De woning werd uitgerust met een gascondensatieketel met radiatoren, en PV-panelen. Voor het ventileren van de woning werd er een ventilatiesysteem Type D geïnstalleerd waardoor de lucht mechanisch aan- en afgevoerd wordt.

Adres: Watertorenstraat - Retsestraat te Nijlen

Geen tijd om op 23 oktober langs te komen?

Aarzel niet en maak een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier of bel ons op het nummer 015 30 03 60.
Bespreek jouw woondroom met één van onze bouwadviseurs!

 

Delen: