Bedrijfsbouw & Renovatie

Verelst Bedrijfsbouw en Renovatie verzorgt al meer dan 40 jaar industriële nieuwbouw- & renovatieprojecten: logistiek, warehousing, sportcomplexen, garages, showrooms, kantoren, ...voor elk budget en voor elke klant.

Lees hier meer

Projectbouw

Verelst Projectbouw focust zich als algemeen aannemer op de totaalaanpak van residentiële, commerciële, utilitaire en gemengde projecten. Dit zowel voor de private als publieke markt.

Lees hier meer

Staalbouw

Verelst Staalbouw is gespecialiseerd in staalconstructies voor zowel grote projecten als voor particuliere projecten. Naast staalstructuren leveren en plaatsen wij ook steeldeck, wandbeplating en brandwanden in combinatie met onze staalstructuren.

Lees hier meer

Betonbouw

Verelst Betonbouw is de betonspecialist bij uitstek. Met ons eigen betonatelier kunnen wij dan ook inspelen op elke vraag, en dit met een uitzonderlijk oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien hebben wij de leveringstermijn volledig in eigen handen, wat een meerwaarde is voor jouw project.

Lees hier meer

Wij verbouwden met Verelst

Bekijk alle getuigenissen
"De samenwerking met Verelst verliep zeer vlot. Volgende keer kloppen we zeker terug bij Verelst aan."Griet Cappelle, COO Montea
"Het hele bouwproces was een positieve ervaring."Serge Op De Beeck, zaakvoerder Tegeldesign