Betrouwbare partner voor betonelementen

Zowel bij grote als particuliere bouwprojecten blijft beton een erg belangrijk bouwmateriaal. Dankzij onze jarenlange ervaring in de realisatie van de meest uiteenlopende constructies heeft beton voor Verelst Betonbouw geen geheimen meer. 

Welk soort vastgoed u ook wil bouwen, Verelst Betonbouw heeft de kennis en kunde om u de gepaste betonelementen te leveren. Kantoor-en appartementencomplexen, hotels, fabrieken, opslagplaatsen, zorgcentra, scholen, ... zelfs sportstadia, waterzuiveringsstations en tankstations behoren tot onze expertise.

Verelst Betonbouw staat synoniem voor betrouwbaarheid door een gegarandeerde kwaliteit. We leveren kolommen, balken, volle en geïsoleerde wanden, plinten evenals ander speciaal maatwerk zoals gradins, luifels, etcetera… Al deze dingen produceren we zelf in onze fabriek in Heist-Op-Den-Berg.

Bij Verelst Betonbouw is niet alleen het afgewerkt product maar ook onze service van de hoogste kwaliteit. Ons team bestaat uitsluitend uit gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers die constant het beste van zichzelf geven. Ze maken er een erezaak van om projecten binnen de afgesproken termijn en het beschikbare budget te realiseren.

Het is evident dat ze hierbij de hoogste afwerkingsgraad nastreven. Kiest u voor Verelst Betonbouw, dan kiest u voor een betrouwbare partner die vakmanschap, kwaliteit, stiptheid en transparantie hoog in het vaandel draagt!

Fabriek met veel mogelijkheden

Onze state-of-the-art productiefaciliteit in Heist Op Den Berg is uitgerust met performante technologieën die toelaten op een kostenefficiënte en uiterst snelle manier hoogwaardige betonelementen te fabriceren.Jaarlijks is de fabriek goed voor meer dan 3.000 m³ kolommen en balken en bijna 5.000 m² wanden. Het productieapparaat laat toe om balken en kolommen met een lengte tot 20 meter te fabriceren. De secties kunnen gaan tot een breedte van 1 meter en een hoogte tot 1,2 meter! Ook ‘zwaargewichten’ vormen geen enkel probleem. Onze productiehal beschikt over hijsapparatuur die betonelementen tot 20 ton kan tillen. Wij bespreken uiteraard graag de mogelijkheden voor andere speciale stukken.


Gegarandeerde kwaliteit

Dat Verelst Betonbouw kwaliteit levert, illustreren de certificaten waarmee de bouwelementen worden geleverd. Ons beton is BENOR gekeurd en indien gewenst, maken we gebruik van BENOR gekeurd wapeningsstaal. Ook hebben al onze balken, kolommen, volle wanden en sandwichpanelen een CE-attest.

 
Verelst Betonbouw is dé expert in maatwerk voor alle mogelijke types van betonconstructies.
 

Van een eenvoudig concept tot een idealistisch ontwerp ontsproten uit een creatief architectenbrein: we vertalen het probleemloos in een praktijkgericht betonelement. Telkens perfect op maat:

• Balken in allerlei vormen: rechthoekig, T-vormig, L-vormig, ...
• Kolommen in allerlei vormen: verschillende doorsnedes en oplegmogelijkheden voor liggers behoren tot de mogelijkheden…
• Volle wanden met een dikte vanaf 12 centimeter
• Sandwichpanelen (waarbij de plinten en wanden doorlopend zijn geïsoleerd)
• Speciale betonelementen: luifels, tribunestukken, bordessen, balkons, ...Maatschappelijke zetel:
Verelst Betonbouw
KMO Zone Klein Boom 15
2580 Putte

Tel: +32 (0)15 75 21 28
 

Productie:
Verelst Betonbouw
Knotwilgenweg 27
2220 Heist-op-den-Berg