Wij zijn je ideale bouwpartner

Kies voor een vlotte realisatie van jouw project, zonder gedoe. 

Wij zorgen voor je huis van morgen

Zowel de manier waarop we bouwen als de uiteindelijk opgeleverde projecten zijn vooruitstrevend en duurzaam, met een E-peil lager dan 20, dus lager dan de verplichte BEN-norm. Al onze nieuwbouwwoningen rusten we uit met vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Zo is je nieuwe thuis helemaal klaar voor de toekomst. 

Dit mag je verwachten

 • Vlot bouwproces

  Onze professionele no-nonsense mindset, korte communicatielijnen en een persoonlijke vertrouwenspersoon zorgen ervoor dat je project van a tot z de aandacht krijgt die het verdient en je je nergens zorgen over hoeft te maken

 • Voor het leven

  Jouw unieke wensen staan altijd centraal. We bouwen immers niet zomaar een gebouw, maar een echte thuis of een werkplek met een ziel, kwaliteitsvol afgewerkt tot in de puntjes. Voor nu, en voor het leven. 

 • Duidelijke prijs

  We toetsen het ontwerp van je project van bij de start al aan de realiteit zodat je op elk moment een goed zicht hebt op het kostenplaatje. Dat geeft je heel wat gemoedsrust want je komt nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

 • Duurzaam bouwen

  We realiseren projecten die vooruitstrevend en duurzaam zijn, met een E-peil lager dan 20. Zo realiseren we samen bijzondere woningen en bedrijfsprojecten die positieve verandering brengen, voor de huidige en toekomstige generaties.  

Contacteer ons

Bouwen of verbouwen? Advies inwinnen over de mogelijkheden? 
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.