Voor PROFESSIONALS

Hybride nieuwbouw- en renovatie projecten

Jouw project, wij creëren er ruimte voor.

 • Op zoek naar de ideale partner om jouw bouwproject te laten schitteren? Dankzij onze jarenlange ervaring in nieuwbouw- en renovatieprojecten staan we garant voor een professionele totaalaanpak.

 • Verdient jouw vastgoed een tweede leven? Wij denken graag met je mee om de meest constructief en budgettair verantwoorde oplossing te vinden en staan van a tot z voor je klaar voor al je renovatieprojecten.

Wij zijn al meer dan 45 jaar actief

We creëren duurzame, functionele en inspirerende werkomgevingen die je welzijn verbeteren.

Als partner denken we vanaf de start proactief mee. We maken er een punt van om bij elk project stil te staan, echt te luisteren, te inspireren en het werk lichter te maken. Altijd met een professionele no-nonsense mindset als basis. Bij Verelst weten we immers hoe belangrijk elk bouwproject is voor elke klant. 

Daarom gaan we elke dag met passie aan de slag om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. 
Jouw project, we creëren er ruimte voor.

Wat wil je bouwen?

Bij Verelst hebben we alles in huis om jouw professioneel nieuwbouwproject van eerste schets tot laatste detail te laten schitteren. 

 • Logistiek

  Een nieuwe distributieruimte, opslag of magazijn nodig? We realiseren elk project volgens je logistieke noden.

  Showrooms

  We helpen je graag om je producten in de kijker te zetten in een stijlvolle showroom waar ze tot recht komen.

  Productie

  Een van de belangrijkste schakels in je bedrijf is de productie. We zorgen ervoor dat dat kan gebeuren in de beste omstandigheden.

  Retail

  Jouw winkel is het visitekaartje van je bedrijf. Wij zorgen er samen met jou voor dat wow-effect. 

  Kmo's

  De motor van je kmo is het gebouw waar alles gebeurt. Wij ondersteunen je in de bouw van de optimale werkplek.

  Projectontwikkeling

  Samen creëren we duurzame buurten waar mensen en verhalen samenkomen.

Dit mag je van ons verwachten

 • Vlot bouwproces

  Onze professionele no-nonsense mindset, korte communicatielijnen en een persoonlijke vertrouwenspersoon zorgen ervoor dat je project van a tot z de aandacht krijgt die het verdient en je je nergens zorgen over hoeft te maken.

 • Voor het leven

  Jouw unieke wensen staan altijd centraal. We bouwen immers niet zomaar een gebouw, maar een echte thuis of een werkplek met een ziel, kwaliteitsvol afgewerkt tot in de puntjes. Voor nu, en voor het leven.

 • Duidelijke prijs zonder verrassingen

  We toetsen het ontwerp van je project van bij de start al aan de realiteit zodat je op elk moment een goed zicht hebt op het kostenplaatje. Dat geeft je heel wat gemoedsrust want je komt nooit voor onaangename verrassingen te staan.

 • Duurzaam bouwen

  We realiseren projecten die vooruitstrevend en duurzaam zijn, met een E-peil lager dan 20. Zo realiseren we samen bijzondere woningen en bedrijfsprojecten die positieve verandering brengen, voor de huidige en toekomstige generaties.

We hebben alles in huis voor jouw bouwproject

Met Verelst als partner kun je rekenen op een professionele totaalaanpak zonder gedoe. We gaan steevast voor kwaliteit en ontzorging. 
Hoe kunnen we jou helpen? Vertel het ons gerust.