Jouw no-nonsense bouwpartner

Vlotte realisaties zonder gedoe: daar gaan we elke dag voor. 

Ontdek de kracht van Verelst

Bij Verelst leggen we ons al ruim 45 jaar toe op het creëren van de ideale ruimte voor onze klanten. We zijn gegroeid uit Verelst Industriebouw, dat is ontstaan in 1979 in Putte. Vandaag bestaan we uit de pijlers Wonen, Bouw en Atelier die zowel voor particulieren, bedrijven als gemeenschappen woon- en werkomgevingen bouwen, renoveren of ontwikkelen. 
 

Voor elk van die pijlers hebben we onze eigen gespecialiseerde teams van gemotiveerde werknemers in huis die klaarstaan om jouw bouw- of verbouwproject zo efficiënt mogelijk tot leven te brengen. 

 

Als partner denken we vanaf de start proactief mee. We maken er een punt van om bij elk project stil te staan, echt te luisteren, te inspireren en het werk lichter te maken. Altijd met een professionele no-nonsense mindset als basis. We weten immers hoe belangrijk een bouwproject is voor onze klanten. Daarom gaan we elke dag met passie aan de slag om aan je wensen tegemoet te komen.  
 

Dankzij de verticale integratie van onze verschillende pijlers Wonen, Bouw en Atelier kunnen we onze klanten een totaalpakket aanbieden tijdens het hele traject. Die nauwe samenwerking binnen onze groep maakt het mogelijk om snelheid te maken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Klantentevredenheid is immers ons hoogste doel. 

Dit mag je verwachten

 • Vlot bouwproces

  Onze professionele no-nonsense mindset, korte communicatielijnen en een persoonlijke vertrouwenspersoon zorgen ervoor dat je project van a tot z de aandacht krijgt die het verdient en je je nergens zorgen over hoeft te maken

 • Voor het leven

  Jouw unieke wensen staan altijd centraal. We bouwen immers niet zomaar een gebouw, maar een echte thuis of een werkplek met een ziel, kwaliteitsvol afgewerkt tot in de puntjes. Voor nu, en voor het leven. 

 • Duidelijke prijs

  We toetsen het ontwerp van je project van bij de start al aan de realiteit zodat je op elk moment een goed zicht hebt op het kostenplaatje. Dat geeft je heel wat gemoedsrust want je komt nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

 • Duurzaam bouwen

  We realiseren projecten die vooruitstrevend en duurzaam zijn, met een E-peil lager dan 20. Zo realiseren we samen bijzondere woningen en bedrijfsprojecten die positieve verandering brengen, voor de huidige en toekomstige generaties.  

 • Voor particulieren

  Een woning bouwen, renoveren of kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres om je woondroom waar te maken. 

   

 • Voor professionals

  We staan garant voor een professionele totaalaanpak voor industriële nieuwbouw- en renovatieprojecten: logistiek, warehousing, sportcomplexen, garages, showrooms, kantoren... 

   

 • Voor professionals

  Een unieke meerwaarde die we kunnen bieden is een eigen atelier voor zowel staal- als betonconstructies. 

   

Onze waarden

 • Betrouwbaarheid

  Wij nemen steeds onze verantwoordelijkheid om hoogwaardige projecten op tijd en binnen het budget op te leveren. We zijn sinds 1979 consistent in kwaliteit, en het nakomen van beloften, verplichtingen en verwachtingen ten opzichte van onze klanten en medewerkers.

 • Authenticiteit

  We geloven in de kracht van eerlijkheid, integriteit en transparantie in alle aspecten van ons bedrijf. Dit houdt in dat we bij Verelst oprecht en op transparante wijze handelen in onze activiteiten en contacten met klanten, medewerkers, leveranciers en andere partners.

 • Professionaliteit

  De behoeften, wensen en tevredenheid van onze klanten staan centraal in onze activiteiten. Dit omvat ook het luisteren naar feedback en het proactief aanpakken van zorgen binnen het bouwproces. We gaan steeds op zoek naar oplossingen en zien uitdagingen als kansen voor groei en verbetering.

 • Toegankelijkheid

  We werken steeds samen op een positieve en constructieve manier. Wij houden van open communicatie en staan voor een nononsense aanpak. We zijn één team met zowel onze collega’s, de klant als de externe partners.

Contacteer ons

Bouwen of verbouwen? Advies inwinnen over de mogelijkheden?  
Contacteer ons dan zeker voor een vrijblijvende afspraak!