Bouwen

Het is zover. Je zit al zo lang met die plannen voor dat nieuwbouwproject in je hoofd: een nieuw logistiek gebouw, een productiehal, een plek voor je kmo of je winkel, of een splinternieuwe showroom bijvoorbeeld. Nu ben je klaar om echt de volgende stap te zetten, en je plannen te realiseren. Bij Verelst ben je dan aan het juiste adres. Met onze knowhow en persoonlijke service begeleiden we je van het eerste ontwerp tot het laatste detail en laten we je project binnen de kortste keren schitteren. 

Dit is hoe we werken

Bij Verelst hebben we alles in huis voor jouw bouwproject. Bij ons mag je rekenen op een professionele totaalaanpak zonder gedoe. Daar staan we garant voor. 

 • Luisteren naar jouw behoeften

  Al vanaf de start denken we proactief mee. We maken er een punt van om bij elk project stil te staan, echt te luisteren, te inspireren en het werk lichter te maken. Altijd met een professionele mindset als basis.  

 • Aangename samenwerking

  We streven naar een vlotte samenwerking en transparante communicatie, waarvan de basis wordt gelegd in het eerste gesprek met onze technisch-commercieel afgevaardigde. Eénmaal een duidelijk zicht op je projectwensen, wordt de teken- en calculatieafdeling gebriefd, die een duidelijke prijs zonder verrassingen berekent. Met behulp van een BIM-model wordt je project zo accuraat mogelijk opgebouwd.

 • Vlot bouwproces

  Zodra je ervoor kiest om met ons in zee te gaan, wordt je project toegewezen aan een ervaren project- en werfleider, die instaan voor een vlot bouwproces. Zij zorgen er samen met onze eigen vakmensen en onze zorgvuldig uitgekozen onderaannemers voor dat je project binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd, duurzaam en kwaliteitsvol afgewerkt tot in de puntjes. Voor nu en de volgende generaties. 

Waarom bouwen met Verelst?

 • Vlot bouwpoces

  Onze professionele no-nonsense mindset, korte communicatielijnen en een persoonlijke vertrouwenspersoon zorgen ervoor dat je project van a tot z de aandacht krijgt die het verdient en je je nergens zorgen over hoeft te maken.

 • Voor het leven

  Jouw unieke wensen staan altijd centraal. We bouwen immers niet zomaar een gebouw, maar een echte thuis of een werkplek met een ziel, kwaliteitsvol afgewerkt tot in de puntjes. Voor nu, en voor het leven. 

 • Duidelijke prijs zonder verrassingen

  We toetsen het ontwerp van je project van bij de start al aan de realiteit zodat je op elk moment een goed zicht hebt op het kostenplaatje. Dat geeft je heel wat gemoedsrust want je komt nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

 • Duurzaam bouwen

  We realiseren projecten die vooruitstrevend en duurzaam zijn, met een E-peil lager dan 20. Zo realiseren we samen bijzondere woningen en bedrijfsprojecten die positieve verandering brengen, voor de huidige en toekomstige generaties. 

Contacteer ons

Klaar om je bouwplannen te realiseren met een professionele, betrouwbare partner die je van a tot z ontzorgt? Of liever eerst nog wat advies inwinnen over de mogelijkheden? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.