"Kom thuis bij Verelst" - Opendeurdag: 26 maart 2023

Op zondag 26 maart van 14u tot 17u ontvangen wij jullie graag in onze showroom aan de Mechelsesteenweg 35 te Rumst. 

Onze bouwadviseurs kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen. 

Bezoek ons op BATIBOUW van 14 t.e.m. 19 maart!

De grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting opent in maart opnieuw de deuren.

Bezoek Verelst Woningbouw en Verelst Renovatie op BATIBOUW van 14 t.e.m. 19 maart! We verwelkomen je graag op stand 6416.

Vraag onderaan op deze pagina jouw gratis duoticket aan! 

Groep Verelst in Insights Magazine

Duurzaam en verantwoord bouwen aan de toekomst? Dat is wat we doen bij Groep Verelst!

Het zakenblad Insights plaatst onze geliefde bouwsector én Groep Verelst in de kijker, en werpt een uitgebreid licht op de snel veranderende markt.

Benieuwd? Klik door naar de digitale editie van Insights Magazine.

Nieuwbouwzondag op 24 april 2022: Wij doen mee!

Onze bouwadviseurs verwelkomen je graag in deze moderne woning in aanbouw te Putte.

De woning staat op één van onze verkavelingen waar wij voor 4 gezinnen reeds een "nieuwe thuis" hebben gerealiseerd.
Bovendien is er nog 1 lot te koop.

Tijdens jouw bezoek bespreken wij graag jouw woondroom, en leggen wij je uit hoe wij werken. 
Je kan ook NU genieten van onze bijzondere "futureproof"-actie.

Kom dus zeker langs!

 

Exit Corona. Schat, ik blijf liever thuis!

Exit Corona. Blijf jij ook liever thuis? Want dat is toch de plaats waar we ons het veiligst voelen? De plaats waar we kunnen leven, werken, dromen, koesteren, liefhebben en vooral genieten. Kortom, je thuis voelen is écht een uitzonderlijke beleving. Maar de geschikte bouwpartner vinden om jouw thuis te bouwen is niet evident. Ontdek in deze blog waarom (ver)bouwen met Verelst de juiste keuze is.

CORONA UPDATE GROEP VERELST

Covid-19 update Groep Verelst: gecoördineerde werf-activiteit

Nieuwbouwzondag: wij doen mee op 20 oktober!

Kom op zondag 20 oktober 2019 langs in Grimbergen. Patrick en Peter, onze bouwadviseurs staan klaar om jullie te verwelkomen.

Verelst Woningbouw en Renovatie viert 40ste verjaardag op Batibouw

De 40ste verjaardag van Groep Verelst wordt iets om naar uit te kijken. Bezoek onze stand 08323 op Batibouw en laat je overweldigen door de vele cadeau’s die bouwlustigen voorgeschoteld krijgen. Kopers van een nieuwbouwwoning krijgen alvast een fantastisch E-bike van Cowboy, de innovatieve Belgische bouwer van de nieuwe generatie elektrische fietsen. Maar het is vooral de webapp STAPP 20 die hoge ogen zal werpen. Wie bouwt, verdient geen extra stress. Wel een ontspannen fietstocht op een splinternieuwe E-bike.

Bezoek ons op Batibouw 2019

Op 23 februari 2019 opent Batibouw haar deuren weer voor het grote publiek. Kom jij kennismaken aan onze stand (08323)?

Verelst V25 opent in stadion KV Mechelen gezelligste skybox van het land

De opening van de V25 skybox in het vernieuwde stadion van KV Mechelen afgelopen vrijdag 30 november was een feest. Roberto Martinez, coach van de Rode Duivels, Mark Uytterhoeven, de bekendste supporter, en oud-speler Piet Den Boer, mochten zich vrijdag bij de opening met andere prominente genodigden komen nestelen in de gezelligste voetballounge van het land. Kurt Geens, CEO van Groep Verelst onthulde samen met de bondscoach een kader met oude houten KVM-letters. Stille getuigen van de opmerkelijke geschiedenis van de club.

Vlaamse Renovatiedag op 27 mei 2018

Tijdens de Vlaamse Renovatiedag krijg je de kans om tal van inspirerende renovatieprojecten te bezoeken en het verhaal achter het project te horen. En ook dit jaar kan je een van onze totaalrenovaties komen bewonderen.

Verelst geen sponsor meer van de KBVB

Na een tienjarige succesvolle samenwerking heeft Verelst in onderling akkoord met de Belgische Voetbalbond beslist te stoppen als sponsor van de KBVB, en dit vanaf 31 oktober 2017.

Ontdekkingszondag in Oedelem!!

Ontdek op zondag 3 september onze prachtige verkaveling in Oedelem.

Sponsortocht ten voordele van Prinses Harte

Alle bediendes van Groep Verelst stapten op 22 december van de showroom van Verelst in Rumst naar de Schorre in Boom voor het goede doel. Familie, vrienden en leveranciers konden de deelnemers sponsoren. De ingezamelde 10.000 euro gaat naar Prinses Harte, een vzw die het verblijf van kinderen met kanker in het ziekenhuis aangenamer maakt.

Shopping Pajot in Sint-Pieters-Leeuw: Eerste retail park in België met Breeam certificaat voor duurzame renovatie

Redevco heeft een ‘BREEAM International Post Construction’ certificaat met score ‘GOOD’ ontvangen voor haar Retail Park Shopping Pajot aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw.
De site werd in 2012 en 2013 volledig door Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie herontwikkeld voor een totaal van 20.000 m² winkeloppervlakte.

Groep Verelst weer 100% in eigen handen

De bouwgroep Verelst uit Putte is weer helemaal in Belgische handen. Vijf managers van het bedrijf hebben het aandelenpakket van Bencis, het Belgisch-Nederlands durfkaptiaalfonds, overgenomen. De overname gebeurde onder leiding van bestuurder Jo Vertongen en CEO Kurt Geens. Zij verwierven ook de meeste aandelen: “Wij hebben met veel goesting deze verantwoordelijkheid opgenomen omdat we overtuigd zijn van de mogelijkheden van dit bedrijf met zeer bekwaam personeel. ”