2 nieuwe ontwikkelingen voor Q-Food

Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie bouwt voor Q-food Ardenne de nieuwe vestiging op de industriezone Ardenne Logistics in Neufchâteau. Q-food is een bestaande klant, voor wie we reeds een bouw in Lokeren mochten realiseren. Het startschot werd dus nu gegeven voor de bouw van een industrieel pand van 4.000 m². De vestiging zal instaan voor de productie van vers vlees en diepvriesproducten bestemd voor zowel de Belgische markt als exportmarkten.

Het was geen evidente oefening om het gebouw in te passen conform de noden. We dienden er rekening mee te houden dat een dergelijk groot volume toch op een relatief steil lopend perceel diende gebouwd te worden. Voor de keuze van de kleuren werd rekening gehouden met de omgeving, waardoor groene en grijze tinten gebruikt zullen worden. In totaal zal er 65 ton staal verwerkt worden in het gebouw.

Ook nog dit jaar starten we aan  de bouw van een nieuw industrieel charcuteriebedrijf in de industriezone van Baileux/Chimay. In deze nieuwe vestiging zal Q-food zich specialiseren in de productie van hoofdzakelijk rundsvlees en gevogelteproducten op maat van enerzijds foodserviceklanten en grootwarenhuizen in zowel binnen-als buitenland.

 

Delen: