Van stage naar vast contract

Bouwen aan de toekomst doen we bij Groep Verelst ook door het begeleiden van jong talent. We geven de generatie van morgen graag alle kansen om zichzelf te ontplooien via een stage, studentenjob of samenwerking in het kader van een bachelor- of masterproef.

Team Betonbouw zoekt versterking!

Ons team in Heist-op-den-Berg produceert en levert vanuit een eigen atelier hoogwaardige betonelementen: kolommen en balken, volle en geïsoleerde wanden en plinten, en speciaal maatwerk zoals gradins, luifels,… Jaarlijks levert onze fabriek meer dan 3.000 m³ kolommen en balken en 5.000 m² wanden. Niet alleen het afgewerkte product, ook de service die we bieden is van de hoogste kwaliteit. Met een kleine en flexibele structuur staan we garant voor persoonlijke opvolging en technische ondersteuning vanaf de prijsaanvraag.

Do you have what it takes?

Dag van de Stagiair - Arnaud liep stage bij Verelst Projectontwikkeling

Op de ‘Dag van de stagiair’, worden de stagiaires in de kijker gezet. Dit jaar mochten we alweer heel wat stagiaires verwelkomen bij Groep Verelst. Op deze speciale dag plaatsen we graag één van hen in de kijker. Maak kennis met Arnaud Seutin, stagiair bij Verelst Projectontwikkeling in de periode februari-mei.

Het team van Woningbouw zoekt ploegmaten!

Het team van Woningbouw zoekt versterking! We zoeken onder meer vervanging voor enkele doorwinterde collega’s die binnenkort kunnen genieten van hun welverdiende pensioen. Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

We gingen op werfbezoek bij de ploeg van Marc Verbeeck en vroegen hen wat de job zo leuk maakt en welke nieuwe collega's ze zoeken. 

Team in de kijker - Preventiedienst

Vandaag is het Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk. Een ideale gelegenheid om jullie voor te stellen aan onze interne preventiedienst.

Maak kennis met Patrik, Gino en Walter (van links naar rechts op de foto): interne sleutelfiguren als het gaat om veiligheid, gezondheid en welzijn op de werkvloer. Een belangrijke taak gezien wij bij Groep Verelst de lat zeer hoog leggen als het gaat om veiligheid en welzijn van onze mensen.

Al onze medewerkers, elke dag opnieuw gezond en wel naar huis zien terugkeren, dat is onze grootste prioriteit!

Vier kernwaarden die zorgen voor vertrouwen

Wie met Groep Verelst bouwt of renoveert, kiest voor garanties. Al veertig jaar wordt dit toonaangevende bouwbedrijf immers succesvol voortgestuwd door vier kernwaarden: familie, professionele groei, klantgerichtheid en kwaliteit. Geen loze begrippen, maar fundamenten waarop de groep een onwrikbare en alom geprezen reputatie kon uitbouwen.

Groep Verelst werft 30 nieuwe krachten aan! Successen leiden tot nieuwe vacatures en aanwervingen.

Bij Groep Verelst is er werk, veel werk. De laatste maanden volgen de projecten elkaar heel snel op. Enthousiaste medewerkers zijn dus meer dan welkom. Iedereen die er nu vandaag aan de slag is, ervaart: “Als je doet wat je graag doet, hoef je nooit te werken”. Er zijn goed 30 vacatures in de bedrijfs-, woning-, project-, renovatie-, staal- en betonbouw. Momenteel telt Groep Verelst 427 werkkrachten in Rumst, Putte, Heist-Op-Den-Berg en Ham. Daarmee speelt de groep voluit haar rol als sterke werkgever in de eigen regio.

Els Van Asch - Staaltekenaar bij Verelst Staalbouw

"Een theoretisch plan omzetten naar werkelijk uitvoerbare plannen is de uitdaging voor elke werf."

Bruno Degallaix - Ploegbaas fundering bij Verelst Bedrijfsbouw

"Ik doe mijn werk er graag en geef het beste van mezelf."

Bart Dries - Projectleider bij Verelst Projectbouw

"De open bedrijfscultuur en de positieve drive waren 2 van de vele zaken die mij direct aanspraken."

Freek Van Grimbergen - Ploegbaas bij Verelst Woningbouw

"In 2000 kreeg ik de kans om bij Woningbouw Verelst aan de slag te gaan en tot de dag van vandaag heb ik daar nog steeds geen spijt van!"

Joeye Vandeleur - Bouwkundig tekenaar bij Verelst Bedrijfsbouw

"Wat mij vooral aanspreekt is dat het een zeer gevarieerde job is, waarin je elke dag iets bijleert en waarin je ook zelf ideeën kan aanbrengen om tot een beter eindresultaat te komen."

Johan Pardon - Hoofd Uitvoering bij Verelst Woningbouw

"Als Hoofd Uitvoering bij Verelst Woningbouw ben ik er mee verantwoordelijk voor om de droomwoning van onze klanten te realiseren."

Nick Bemus - Calculator bij Verelst Projectbouw

"Door de diversiteit in opdrachten van de vestigingen en de nauwe samenwerking is het mogelijk om binnen de Groep Verelst nieuwe uitdagingen aan te gaan en zo een interessante carrière uit te bouwen. "

Sam Van Herck - Arbeider Afwerking bij Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie

"Het geeft veel voldoening wanneer het resultaat er staat. Dan kunnen we weer met de glimlach aan een volgende werf beginnen!"

Sofie Thijs - Administratieve Medewerker bij Verelst Woningbouw

"De sfeer op onze afdeling zit goed waardoor het aangenaam werken is."

Michaël Van Baarle - Projectleider bij Verelst Bedrijfsbouw

"Iedereen die bij Verelst begint krijgt een ervaren begeleider als coach"

Frank Van Hoecke - Bouwadviseur bij Verelst Bedrijfsbouw

"Ik werk reeds geruime tijd voor Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie als bouwadviseur/verkoper. In deze functie moet je hard willen werken en de materie volledig beheersen. Het hebben en uitbouwen van een netwerk is zeer belangrijk en vraagt ook de nodige flexibiliteit!"