Verelst Projectontwikkeling: Projecten met een ziel!

In 2015 werd Verelst Projectontwikkeling opgericht om projecten te (her)ontwikkelen die telkens een meerwaarde brengen voor zowel de bewoner, de investeerder alsook voor de buurt.
Het achterliggende idee is om duurzame en kwalitatieve projecten te ontwikkelen, die dankzij het juiste concept perfect passen in de omgeving. Tijdens het hele ontwikkelingsproject zelf beogen wij een zo open mogelijke communicatie met alle betrokken partijen.

't Groenehof te Sint-Katelijne-Waver: Info & Verkoop

In alle rust thuiskomen in een gezellige buurt op een boogscheut van bruisend Mechelen? Woonproject ’t Groenehof maakt het mogelijk! In een verdoken binnengebied verrijzen weldra 21 nieuwbouwwoningen met private tuin en minimum drie ruime slaapkamers. De verkoop van de eerste fase is reeds gestart.

Verelst Projectontwikkeling boekt eerste successen!

Verelst Projectontwikkeling, anderhalf jaar geleden opgestart als de nieuwe projectontwikkelingspoot van Groep Verelst heeft nu al 5 projecten binnengehaald: in Denderleeuw, Mortsel, Machelen en twee in Mechelen. Een succes in deze toch wel zeer competitieve markt. De naamsbekendheid van ‘Verelst’ draagt daar zeker toe bij. Verelst Projectontwikkeling legt zo de basis om uit te groeien tot een stabiele en volwaardige speler.

Groep Verelst investeert in kwalitatieve en duurzame residenties

CEO Kurt Geens: “Elk project moet meerwaarde zijn voor bewoner, investeerder én buurt."