Bezoek ons op BATIBOUW van 14 t.e.m. 19 maart!

De grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting opent in maart opnieuw de deuren.

Bezoek Verelst Woningbouw en Verelst Renovatie op BATIBOUW van 14 t.e.m. 19 maart! We verwelkomen je graag op stand 6416.

Vraag onderaan op deze pagina jouw gratis duoticket aan! 

Zorgeloos à la carte bouwen met Verelst Woningbouw

Het mooie aan bouwen met Verelst is dat jij alle keuzes zelf maakt. Ben je al in het bezit van een bouwgrond en op zoek naar een betrouwbare bouwpartner of bouw je binnenkort jouw droomproject op één van de gronden uit ons aanbod?

Wij bouwen jouw nieuwe thuis of investeringsproject volledig op maat. Jij kiest zelf de stijl, de indeling, de bakstenen, het buitenschrijnwerk, de dakpannen, de vloertegels, de keuken en de badkamer. Vanuit onze expertise en ervaring staan wij, en de architect, je van in het begin uiteraard graag bij met persoonlijke begeleiding en advies.

Bij ons staat sleutel-op-de-deur dus zeker niet gelijk aan beperkte keuzemogelijkheden. Integendeel, bij Verelst staat sleutel-op de-deur voor zorgeloos à la carte bouwen, volledig volgens jouw wensen, en instapklaar.

Verelst Renovatie als partner voor jouw totaalrenovatie

Kies je voor Verelst Renovatie, dan wordt jouw totaalrenovatie door één centrale partij opgevolgd. Ons hecht team van enthousiaste medewerkers begeleidt je van A tot Z en stelt alles in het werk om jouw verbouwavontuur vlot en aangenaam te laten verlopen.

Naast een gecentraliseerde opvolging houden ook onze technische expertise en ervaring in renovatieprocessen greep op timing en budgetten.

Samen realiseren wij jouw verbouwdroom, die voldoet aan alle energetische normen, maar ook stijlvol en trendy oogt. Voor het uitwerken van renovatieplannen kunnen wij beroep doen op een aantal architecten, met dewelke wij reeds eerder samenwerkten. Onze eigen interieurarchitecten tekenen, indien je dit wenst, jouw droominterieur tot in de kleinste details uit.

Jouw nieuwe thuis klaar voor de toekomst

Kies je voor Verelst, dan ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Verelst was bij één van de eerste aannemers die BEN-woningen met een E-peil van maximaal 30 realiseerde. Nu BEN de verplichte norm is, gaan wij alweer een stapje verder en bouwen wij vandaag standaard ‘Meer dan BEN’-woningen met een E-peil lager dan 20.

Heb jij bouw- of verbouwplannen?

Kom langs voor een inspirerende babbel!

Verbouwplannen?

Delen: