Bouwen in Affligem?

Droom je van landelijk wonen vlakbij de bruisende steden Aalst en Brussel? Ontdek ons nieuwe woonaanbod in het rustige Affligem en bouw er jouw nieuwe thuis volledig op maat en sleutel-op-de-deur!

LOCATIE

Op de grens van het Pajottenland en de Brabantse Kouters ligt het mooie Affligem. Deze gemeente is the place to be voor mensen die graag in alle rust thuiskomen, en tegelijkertijd dichtbij de stad willen wonen.

De gemeente is onder andere gekend voor haar Belgisch abdijbier. Naast de Abdij van Affligem heeft deze gemeente heel wat andere mooie troeven in handen. Een eerste belangrijke troef is de bereikbaarheid. Affligem is centraal gelegen tussen Aalst en Brussel en heeft een eigen op- en afrit, en carpoolparking aan de E40. Op slechts 3,5 km afstand bereik je de oprit van de snelweg, van waaruit zowel Asse, Brussel als Aalst vlot bereikbaar zijn. Ook de treinstations van Liedekerke en Denderleeuw bereik je in slechts een tiental minuutjes rijden. Door deze bosrijke gemeente lopen bovendien tal van wandel- en fietsroutes, denk maar aan de wandelroute ‘Roodridderspad’ en fietsroute ‘Denderende steden’. Muziekliefhebbers kunnen zich uitleven op Rock Affligem dat elk jaar in de maand mei georganiseerd wordt.

In het hartje van het mooie Affligem, biedt onze nieuwe verkaveling ruimte voor twee halfopen woningen. Heel wat voorzieningen liggen op wandelafstand, denk maar aan de lokale bakker of supermarkt, apothekers en restaurants, alsook de school in deelgemeente Hekelgem.

NIEUWE THUIS A LA CARTE

Een nieuwe thuis bouwen doe je bij Verelst volledig op maat én sleutel-op-de-deur.  
Elk project wordt uniek benaderd. Vanuit een à la carte aanpak geef jij jouw droomhuis volledig vorm, gaande van de bouwstijl, indeling, tot en met materiaal- en kleurkeuzes. 

In elke fase van het bouwproces word je begeleid door een vast aanspreekpunt. Alles wordt voor jou tot in de puntjes opgevolgd en gecoördineerd, zodat je zonder zorgen kan uitkijken naar jouw nieuwe thuis!

In eerste fase maak je kennis je met onze bouwadviseur, die je vervolgens in contact brengt met onze klantenbegeleider en werfleider. Samen met ons ganse team van 125 enthousiaste collega’s begeleiden ze je graag tot aan de ingebruikname.

FUTUREPROOF-ACTIE

Wij bouwen voor jou een thuis die duurzaam, energiezuinig en futureproof is: klaar voor de toekomst, én klaar voor de volgende generaties.

Geniet NU van onze "Futurproof"-actie, waarbij wij GRATIS een extra energetische stap met jouw zetten. Elke nieuw woning is dus minimaal “Meer dan Bijna Energie Neutraal”!
 

INTERESSE?

Graag begeleiden wij je van A tot Z en laten wij je zorgeloos uitkijken naar jouw nieuwe thuis.

Kom bij ons langs voor een inspirerende babbel bij een lekkere tas koffie.
Onze bouwadviseurs kijken er naar uit om samen jouw woondroom te bespreken!

Delen: