CORONA UPDATE GROEP VERELST

Covid-19 update Groep Verelst: gecoördineerde werf-activiteit

Beste klant, opdrachtgever, onderaannemer, leverancier,
Beste bouwpartner,

COVID-19 heeft sinds enkele weken een grote impact op onze samenleving en op onze werkzaamheden.

Deze overmacht dwong de regering tot het nemen van ingrijpende maatregelen en verstoorde de algemene werking van de bouwsector. Het niet ten volle kunnen respecteren van social distancing richtlijnen, de onbeschikbaarheid van mankracht en materialen noopte bouwbedrijven hun werkzaamheden te reduceren en/of tijdelijk stop te zetten.

Ondertussen gaat de samenleving naar een 'nieuw normaal', waarbij het onverminderd indijken van de verspreiding van het corona-virus hand in hand moet gaan met maximale economische continuïteit.

Momenteel intensifieert Groep Verelst opnieuw haar werkzaamheden.

Met creatieve oplossingen in het woon-werf-verkeer, extra gezondheidsmaatregelen op onze werven, maximaal thuiswerk, en uiteraard buigend op de loyale medewerking van onze onderaannemers & leveranciers, slagen we erin om op een gezonde en gecoördineerde manier onze werkzaamheden gefaseerd door te zetten.

Uiteraard ondervindt onze sector nog steeds hinder van COVID-19, en bekijken we project per project de mogelijke activiteiten – met prioritair respect voor social distancing.

Groep Verelst onderstreept graag haar prioriteiten in deze: indijking van de verspreiding van het corona-virus, met maximale economische continuïteit.

Wij danken al onze bouwpartners voor hun loyaliteit & constructiviteit, samen bieden we het hoofd aan deze crisis!

#weareinthistogether #samensterk

Delen: