CORONA UPDATE GROEP VERELST

Communicatie betreffende genomen maatregelen!

Beste klant, opdrachtgever, onderaannemer, leverancier, bouwpartner,

Het coronavirus beheerst momenteel ons dagelijks leven en vraagt van iedereen een grote flexibiliteit en verantwoordelijkheidszin.

Deze uitzonderlijke situatie, die ons allen sterk treft, heeft onvermijdelijk een sterke impact op de werking van ons bedrijf. Alle creativiteit en doorzettingsvermogen ten spijt, en mits het ten volle respecteren van de richtlijnen rond “social distancing”, zijn wij niet meer bij machte om de voortgang van onze projecten te bestendigen.

Er zullen vandaag en morgen 20/3 on site nog beperkte activiteiten plaatsvinden om op een gecontroleerde manier het project en de werfinrichting te securiseren, en dit steeds met de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers voorop. Zij zijn ons grootste kapitaal!

Onze kantoormedewerkers zijn maximaal actief via thuiswerk, om de realisatie van uw bouwproject en de samenwerking met al onze partners optimaal te hernemen zodra het Corona-virus is ingedijkt.

Wij blijven volledig ter beschikking van al onze bouwpartners om samen het hoofd te bieden aan deze uitdagende situatie.

#weareinthistogether #samensterk

Groep Verelst

Delen: