Exit Corona. Schat, ik blijf liever thuis!

Exit Corona. Blijf jij ook liever thuis? Want dat is toch de plaats waar we ons het veiligst voelen? De plaats waar we kunnen leven, werken, dromen, koesteren, liefhebben en vooral genieten. Kortom, je thuis voelen is écht een uitzonderlijke beleving. Maar de geschikte bouwpartner vinden om jouw thuis te bouwen is niet evident. Ontdek in deze blog waarom (ver)bouwen met Verelst de juiste keuze is.

Blijf jij ook liever thuis?

Exit Corona. Blijf jij ook liever thuis? Want dat is toch de plaats waar we ons het veiligst voelen? De plaats waar we kunnen leven, werken, dromen, koesteren, liefhebben en vooral genieten. Kortom, je thuis voelen is écht een uitzonderlijke beleving. Maar de geschikte bouwpartner vinden om jouw thuis te bouwen is niet evident. Ontdek in deze blog waarom (ver)bouwen met Verelst de juiste keuze is.

Het zit in ons DNA sinds 1979

Groep Verelst is sinds 1979 actief in de bouwsector en wil dat het bouwen vlot en zorgeloos verloopt. Zodat je tevreden kan zijn over het traject én uiteraard ook het resultaat. De groep kan dan ook prat gaan op een jarenlange ervaring, én een mooi palmares aan projecten. Met als resultaat? Tevreden klanten die in Verelst een betrouwbare bouwpartner hebben gevonden. Want vertrouwen daar bouw je aan en dat doen we steeds met focus op onze 4 kernwaarden die sterk verweven zitten in ons DNA.

1. (Ver)bouwers met een groot hart (kwaliteit)

‘Als je iets doet, doe het dan goed’ is de focus van Verelst. Kwaliteit afleveren, is prioriteit nummer één in alles wat de bouwonderneming doet. Natuurlijk betekent dit een streven naar perfect afgewerkte gebouwen, maar voor Verelst betekent kwaliteit ook veilig werken, verantwoordelijkheid nemen, respect hebben voor de natuur en de omgeving. We moeten immers trots kunnen zijn op alle realisaties en op al onze mensen. Want die mensen bouwen en verbouwen met een groot hart, voor ons en voor jullie, onze klanten.

2. Onze klant centraal (klantgericht)

Klantgericht bouwen is in onze ogen niet alleen luisteren en ingaan op de wensen van de klant, maar ook werken met kennis van zaken. Verelst beschouwt het als haar persoonlijke missie om van het (ver)bouwtraject een aangename ervaring  te maken, een avontuur waar onze klant ook jaren later nog met een grote glimlach aan terugdenkt. Het maakt niet uit of het nu een particulier, promotor, bedrijf of overheidsdienst is. De klant staat centraal en we luisteren vooral naar hun wensen en verwachtingen. Benieuwd naar een aantal (ver)bouwervaringen? Lees hier een aantal enthousiaste getuigenissen!

3. Focus op de toekomst: verduurzamen en verslimmen (professionele groei)

De wereld verandert razendsnel. Ook de bouwsector ontspringt de dans niet. Nieuwe eisen op het vlak van ecologie, architectuur en comfort vragen nieuwe technieken. Onze strategie? Verduurzamen en verslimmen, met als doel een gezonde leefomgeving creëren.

VERDUURZAMEN

Als toonaangevend bouwbedrijf in de sector wil Verelst eveneens een belangrijke rol spelen in de verduurzaming van de leefomgeving. We kunnen het verschil maken door duurzaam te ontwerpen, met oog voor energiewinning, efficiënt (her)gebruik van resources en optimaal comfort en beleving. Het verduurzamen van woningen en appartementen doe je bovendien samen. Samen met bouwpartners en bewoners. 

VERSLIMMEN

Elke dag nog bekijken wij het bouwproces zelf, door de hele keten, kritisch. Verelst wil met vernieuwde ideeën slimme oplossingen bieden die passen bij hun expertise. Daarnaast kan de productiviteit omhoog door digitalisering in te voeren om zo de voorspelbaarheid in projectresultaten te verhogen en faalkosten te minimaliseren. We worden dus allemaal elke dag een beetje slimmer!

4. Kom thuis bij ons! (familie)

Een thuis maken voor mensen, dat is onze grootste passie. Het maakt ons blij als een woning echt jouw thuis wordt. Dit laten we trouwens ook zien in onze nieuwste campagne #komthuis. Maar thuis komen betekent ook dat medewerkers zich ook helemaal thuis voelen bij ons. Het resultaat? Teams die altijd met evenveel enthousiasme de hoogste kwaliteit en servicegraad nastreven. 

Ok, Verelst is misschien al op je radar gekomen als potentiële bouwpartner. Het vertrouwen moet groeien, dat is heel menselijk. Je stelt je waarschijnlijk ook de vraag hoe dit eigenlijk concreet in z’n werk gaat.

Een eerste gesprek met Verelst, dit is wat je mag verwachten.

Je hebt een afspraak met onze verbouwadviseur geboekt. Waarover zal hij het concreet met je hebben en hoe pakt hij dit concreet aan?

Tijdens het eerste gesprek is het belangrijk al je verwachtingen te bespreken. Om een goed idee te krijgen van wat je wensen zijn dompelen wij ons eerst onder in jouw verhaal en je leefwereld. We willen namelijk goed begrijpen wat jij precies wilt, welke woonstijl het best bij jou past en of we voor jou de geschikte bouwpartner zijn.

Volgende punten zullen zeker aan bod komen:

Locatie: Waar wil je wonen? Heb je al een eigen grond gekocht of heb je er eentje gevonden in ons aanbod?

Budget: In een eerste fase is dit natuurlijk heel belangrijk. Hoeveel budget kunnen jullie vrijmaken voor jullie woondroom? Wat zijn de mogelijkheden? Waar liggen de beperkingen? Op basis van jullie budget kunnen we jullie al vrij snel zeggen wat realistisch en haalbaar is.

Bouwstijl: Wat zie je graag? Wil je graag een ultra strakke woning of hou je toch meer van iets klassieker? 

Functies: Wat hebben jullie nodig? Een open keuken? Een grote leefruimte? 2, 3 of meer slaapkamers? Een grote berging? Een inpandige garage of is dat niet echt nodig? Hoe duidelijker jullie wensenpakket is, des te makkelijker kunnen wij jou zeggen hoe haalbaar jouw woondroom is.

Timing: wanneer wil je in je nieuwe huis trekken? Moet alles met andere woorden zo snel mogelijk vooruitgaan of wil je rustig de tijd kunnen nemen om over elk aspect na te denken?

De antwoorden op de vragen hierboven zullen je bouwproject grotendeels vormgeven.

Laat je inspireren.

Bij Verelst bouwen we al meer dan 40 jaar duurzame, energiezuinige huizen en appartementen in buurten waarin het aangenaam wonen en leven is. Benieuwd? Bekijk hier een aantal gerealiseerde woonprojecten die jou vooral goesting zullen geven om met ons jouw droomwoning te realiseren.

 

Wat onze klanten zeggen.

Onze klanten zijn onze beste referenties. Kunnen ze jou overtuigen? Lees hun verhalen en hun (ver)bouw ervaringen hier.

 

Praten over jouw project?

Ben je volledig klaar voor je eerste (inspiratie)gesprek? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met Verelst. Het professionele team van bouwadviseurs staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je (ver)bouwproject op de rails te zetten.

 

Lees ook deze blog >: “Je écht thuis voelen, een uitzonderlijke beleving!”
 

Delen: