Groep Verelst werft 30 nieuwe krachten aan! Successen leiden tot nieuwe vacatures en aanwervingen.

Bij Groep Verelst is er werk, veel werk. De laatste maanden volgen de projecten elkaar heel snel op. Enthousiaste medewerkers zijn dus meer dan welkom. Iedereen die er nu vandaag aan de slag is, ervaart: “Als je doet wat je graag doet, hoef je nooit te werken”. Er zijn goed 30 vacatures in de bedrijfs-, woning-, project-, renovatie-, staal- en betonbouw. Momenteel telt Groep Verelst 427 werkkrachten in Rumst, Putte, Heist-Op-Den-Berg en Ham. Daarmee speelt de groep voluit haar rol als sterke werkgever in de eigen regio.

De laatste weken kregen enkele jongeren tijdens een stage bij Groep Verelst de smaak van bouwen en verbouwen te pakken en tekende er al zeker één van hen een vast contract. Dit past volledig in de doordachte aanpak om jonge werf-en projectleiders op te leiden en klaar te stomen voor een toekomstgerichte loopbaan binnen het bedrijf. Kurt Geens, CEO van Groep Verelst, kondigt nog meer aanwervingen aan, een 30-tal in totaal. “We weten dat we de komende maanden heel veel renovatie- en nieuwbouwprojecten realiseren, zoals Carglass (bouw van nieuw distributiecentrum in Bilzen) en Redeveco (bouw van een retailpark in Ternat). En in de woningbouw is de BEN-formule zeer in trek. Het zijn woningen die weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Zondermeer een uitstekende toekomstinvestering. Om al die kwalitatief hoogstaande projecten af te leveren, zijn enthousiaste medewerkers, die echt goesting hebben om voor ons te werken, meer dan welkom. Wie een kijkje neemt op onze site zal merken dat er een gevarieerd aanbod is aan uitdagende jobs.”

Chauffeurs, installateurs, calculatoren, projectleiders… stuk voor stuk boeiende jobs voor arbeiders en bedienden in een no-nonsense omgeving én in de eigen regio. Ook in de vernieuwde aankoopafdeling zijn er vacatures. Wie geen specifieke vooropleiding genoot, maar gedreven de handen uit de mouwen wil steken, mag ook zijn of haar kans wagen. CEO Kurt Geens wil de aanwervingen bekend maken via een campagne op onder meer de sociale media. “De boodschap Als je doet wat je graag doet, hoef je nooit te werken verspreiden we nu ook op postkaartjes en we vragen aan elk personeelslid om er minstens één uit te sturen naar kennissen, vrienden of familie. Het oude principe van de kettingbrief, zeg maar, maar dan op een leuke, virale manier. Zo hopen we heel veel kandidaten te enthousiasmeren: jong, oud, ervaren of bereid om te leren. Het gaat vooral om de goesting om er iets van te maken. Een niet te onderschatten voordeel is dat je kan kiezen voor een job dicht bij huis.”

Wie interesse heeft, kan de vacatures van nabij bekijken op www.verelst.be/building/vacatures. Wie meer info wenst kan ook terecht op het nummer 0492/22.33.00. Of je kan meteen je cv sturen naar fun@verelst.be. Er zijn een pak vacatures in de verschillende vestegingen in Ham, Rumst en Putte.

Delen: