Hoe een droom werkelijkheid werd – 5 jaar later

Meer dan 5 jaar na de voorlopige oplevering van hun nieuwbouwwoning gingen we opnieuw langs bij het gezin van Tim en Thaïs in Kessel.

Ondertussen lopen er twee vrolijke, energieke dochters rond en doorstond het gezin samen de corona-periode.

Hoe blikken ze terug op de eerste jaren in hun droomwoning?

Ruime woning met grote tuin

“We kozen heel bewust voor een ruime woning die voorzien was op een tweede kindje. De afwisseling tussen de grote tuin en de ruimtes binnen was tijdens de corona-periode een fijn voordeel” vertelt Thaïs.

Net voor de eerste lockdown kon het gezin een stuk tuin bijkopen en verbond het hun tuin met die van de buren. “De kinderen kunnen zich enorm uitleven in de tuin. En ik ook! Tuinieren is een halve passie, ik kom echt tot rust als ik met mijn handen in het groen kan zitten” lacht Tim. 

Zolder ingericht als speel- en bureauruimte

Het jonge gezin straalt nog steeds van geluk.

“Het is hier nog steeds heel leuk wonen. We hebben het huis intussen verder afgewerkt. Zo hebben we de zolder volledig ingericht als speel- en bureauruimte. Iedereen kan er zijn ding doen!” aldus Tim.

Ruime en lichte leefruimte

Voor Thaïs is de leefruimte haar favoriete plekje in huis.

“De leefruimte is ruim en heel licht, waardoor het er fijn vertoeven is. We zijn beiden drukbezet waardoor werk en privé vaak door elkaar lopen. Het is fijn om tijd samen door te brengen in de leefruimte, ondanks het feit dat we vaak elks met andere zaken bezig zijn.” aldus Thaïs.

Buurt als absolute meerwaarde

Het huis bevindt zich vlakbij de dorpskern in een rustige, doodlopende straat.

“Je hebt alle rust, de kinderen kunnen veilig spelen en we hebben een leuk groen uitzicht op de tuin. We zijn ook absoluut met ons gat in de boter gevallen met zulke toffe buren. We hebben een goede band met iedereen, de kinderen spelen samen en we spreken regelmatig bij elkaar thuis af. Het gelijktijdig bouwen van de huizen en aanleggen van de tuinen zorgde meteen voor een fijne band. Voor ons is de buurt en de toffe buren een grote meerwaarde!” vertelt Tim. 

Droom jij ook van sleutel-op-de-deur bouwen?

Maak jij net als Tim en Thaïs jouw woondroom werkelijkheid?
Wij helpen je graag!

Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op het nummer 015 30 03 60.

Onze enthousiaste bouwadviseurs staan klaar om jou van A tot Z te begeleiden.

Delen: