Hoe een droom werkelijkheid werd - vervolgverhaal Tim en Thaïs

Herinner jij je Tim & Thaïs nog?

Zij zagen 5 jaar geleden hun droom werkelijkheid worden met de bouw van hun nieuwe thuis in Kessel. We volgden hen nauwgezet bij elke stap van het bouwproces.

Begin 2017, enkele maanden na de voorlopige oplevering, gingen we voor het laatst bij hen langs en zagen we het prille gezinnetje stralen in hun prachtige nieuwbouwwoning.

Zeer benieuwd naar hoe het intussen met hen gaat, gaan we binnenkort opnieuw bij hen op bezoek. Hoe blikken ze terug op de eerste 5 jaar in hun droomwoning? Stay tuned! 

Een succesverhaal waar we met trots naar terugkijken! 

Woondroom zonder zorgen!

Tim & Thaïs droomden er al een tijdje van om hun appartementje in Lier in te ruilen voor een ruim huis met een grote tuin.

Ze botsten op een leuk stuk grond in Kessel en gingen op zoek naar de ideale partner die hun nieuwe thuis volledig op maat en sleutel-op-de-deur kon bouwen

Tim en Thaïs telden niet enkel in spanning af naar hun nieuwe thuis, ze waren ook in blijde verwachting van een eerste kind. Hun woondroom realiseren zonder zorgen was dus geen overbodige luxe. 

Ze kozen bewust voor een energie-neutrale woning. Het huis werd voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp.

ALLES VOLGENS, EN ZELFS VÓÓR OP PLAN

Tim en Thaïs blikken tevreden terug op het vlotte verloop en de goede opvolging bij de bouw van hun droomhuis. Sneller dan voorzien was hun toekomstige huis winddicht en ook bepleistering en vloerverwarming volgden snel.

Ze hoefden zich nergens zorgen om te maken en konden dus zorgeloos genieten van hun kersverse dochtertje Norah.

 

AANGENAME VERRASSING

Grote problemen deden zich niet voor. Wanneer een fout in uitvoering opgemerkt werd, werd dit vanzelfsprekend meteen rechtgezet. 

En dan kwam de ultieme verrassing: de voorziene oplevering waar Tim en Thaïs zo naar uitkeken werd met 6 weken vervroegd!  

POSITIEF GEVOEL

Tim & Thaïs kijken uiterst positief terug op hun bouwavontuur. Het ganse bouwproces van ontwerp tot voorlopige oplevering nam 9 maanden in beslag. 

Zie ze glunderen in hun nieuwe thuis! De glimlach op hun gezicht en fonkeling in hun ogen, dat is waar wij het voor doen!

DROOM JIJ OOK VAN SLEUTEL-OP-DE-DEUR BOUWEN?

Maak jij net als Tim en Thaïs jouw woondroom werkelijkheid? Wij helpen je graag!
Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op het nummer 015 30 03 60.

Onze enthousiaste bouwadviseurs staan klaar om jou van A tot Z te begeleiden.

Delen: