Hoe een droom werkelijkheid wordt - Jonas en Carmen deel 1

Jonas (34) en Carmen (35) hebben beiden een internationale carrière, maar besloten recent om in België te blijven wonen. Tijdens hun zoektocht naar een eigen stek nabij hun geliefde Tervuren botsten ze op de ideale bouwgrond en gingen ze in zee met Verelst Woningbouw voor de bouw van hun droomwoning.

Ondertussen wordt de gevelsteen geplaatst en krijgt hun nieuwe thuis stilaan vorm. Vanaf het prille begin volgen we Jonas en Carmen bij het realiseren van hun woondroom. Hoe verliep het traject tot nu toe? Wat waren hun wensen en hoe werden deze omgezet in concrete bouwplannen? We blikken samen met Jonas en Carmen terug op het eerste deel van het bouwtraject!

Wishlist

Jonas en Carmen bouwen hun nieuwe thuis in het mooie Duisburg, een deelgemeente van Tervuren, waar ze naast een centrale ligging met vlotte bereikbaarheid ook genieten van een groene omgeving. Het koppel wist al snel hoe hun droomwoning er zou moeten gaan uitzien.

“Onze wishlist bestond uit een aantal essentiële elementen, zijnde een tuin, een alleenstaande woning en veel groen rondom ons." vertelt Jonas. "We hadden een globaal idee over hoe ons huis er zou uitzien." vult Carmen aan. "We wisten bijvoorbeeld dat het een ruime woning zou worden met uitzicht op de tuin. Ook wisten we hoeveel kamers we wensten en dat er een thuiskantoor aanwezig moest zijn. Verelst en de architect hebben ons goed geholpen om onze dromen op papier te zetten."

"Ook was het voor ons belangrijk om een huis te bouwen dat bijna neutraal is op vlak van energieconsumptie. Binnen dit domein biedt Verelst een pasklare oplossing aan, een troef die voor ons zeker bepalend was bij de keuze voor een bouwpartner." besluit Carmen.

Op maat én sleutel-op-de-deur

De woning van Jonas en Carmen werd op maat van hun wensen ontworpen en zal sleutel-op-de-deur opgeleverd worden.

"Verelst is een zeer flexibele bouwpartner." verduidelijkt Jonas. "De woning werd helemaal op maat van onze wensen ontworpen door de architect en gebouwd. Verelst hield ook rekening met onze specifieke noden voor bijvoorbeeld de keuken, waar we de vrijheid kregen om samen te werken met een andere partner."

Kwaliteit en service

"De algemene feedback die we hebben ontvangen in ons netwerk gaf de doorslag om voor Verelst als bouwpartner te kiezen. Groep Verelst staat, zowel in de industriebouw als voor particuliere klanten, gekend als een partner die kwaliteit nastreeft en een goede dienstverlening heeft. Net deze elementen vormen voor ons een extreem belangrijke beslissingsfactor in de zoektocht naar een bouwpartner." aldus Jonas.

"Al bij de eerste gesprekken voelden we meteen dat er geluisterd werd naar onze wensen en ons project met zeer veel oog voor detail benaderd werd. Ook nu de werken begonnen zijn verloopt de communicatie zeer vlot en worden we kort op de hoogte gehouden van de planning." vult Carmen aan.

 

Maak jij net als Jonas en Carmen jouw woondroom werkelijkheid?

Wij helpen je graag!

Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op het nummer 015 30 03 60.

Onze enthousiaste bouwadviseurs staan klaar om jou van A tot Z te begeleiden.

Delen: