Michaël Van Baarle - Projectleider bij Verelst Bedrijfsbouw

"Iedereen die bij Verelst begint krijgt een ervaren begeleider als coach"

"Sinds 6 maanden werk ik als projectleider bij Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie. Van opleiding ben ik afgestudeerd als Master industrieel ingenieur in de bouwkunde. De functie als projectleider sprak me altijd al het meest aan. Toch was ik me ervan bewust dat je niet zomaar meteen aan de slag kan gaan in deze functie. Verelst heeft mij deze kans echter wel geboden,  dewelke ik dan ook met beide handen heb gegrepen. Ik leer hier ontzettend snel en veel bij!

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Je volgt een werf op van A tot Z. Het is een kwestie van het gehele project uit te voeren binnen de vooropgestelde budgetten, de afgesproken planning én uiteraard volgens de regels van de bouwkunst. Skills als coördinatie, communicatie en probleemoplossend denken zijn erg belangrijk. Je draagt de verantwoordelijkheid voor je eigen projecten, wat een extra aanmoediging is om alles in goede banen te leiden. Bovendien haal je er dan ook nog eens zo veel voldoening uit wanneer de zaken op je werf gesmeerd lopen.

Iedereen die bij Verelst begint krijgt een ervaren begeleider als coach. Wanneer je twijfels hebt over het nemen van bepaalde beslissingen of het zoeken naar een oplossing kan je steeds bij deze persoon terecht. Ook alle andere collega's staan steeds klaar om je te helpen.

De sfeer bij Verelst is een aangename sfeer met open communicatie, waardoor je jezelf snel thuis voelt."

 

 

Delen: