Nick Bemus - Calculator bij Verelst Projectbouw

"Door de diversiteit in opdrachten van de vestigingen en de nauwe samenwerking is het mogelijk om binnen de Groep Verelst nieuwe uitdagingen aan te gaan en zo een interessante carrière uit te bouwen. "

"Als calculator bij Verelst Projectbouw ben ik verantwoordelijk voor het opmaken van offertes in samenspraak met de Commerciële Vertegenwoordiger. Dit start bij het opmaken van meetstaten, het coördineren van de nodige studies en het opvragen van offertes bij onderaannemers. In overleg met onderaannemers en studiebureaus analyseer en optimaliseer ik de plannen en stel ik alternatieve uitvoeringsmethoden en/of materialen voor.  Nadat een project verkocht is stel ik het dossier samen om het over te dragen naar de uitvoerende diensten.

De samenwerking en uitstekende sfeer binnen de Groep Verelst wordt bevorderd door de organisatie van leuke activiteiten buiten de werkomgeving om. Ieder jaar nemen tientallen enthousiaste Verelstenaars deel aan  De Peter van Petegem Classic bijvoorbeeld. Hierdoor leer je ook de collega’s van Verelst Woningbouw en Bedrijfsbouw beter kennen. Door de diversiteit in opdrachten van de vestigingen en de nauwe samenwerking is het mogelijk om binnen de Groep Verelst nieuwe uitdagingen aan te gaan en zo een interessante carrière uit te bouwen. " 

Delen: