Team Betonbouw zoekt versterking!

Ons team in Heist-op-den-Berg produceert en levert vanuit een eigen atelier hoogwaardige betonelementen: kolommen en balken, volle en geïsoleerde wanden en plinten, en speciaal maatwerk zoals gradins, luifels,… Jaarlijks levert onze fabriek meer dan 3.000 m³ kolommen en balken en 5.000 m² wanden. Niet alleen het afgewerkte product, ook de service die we bieden is van de hoogste kwaliteit. Met een kleine en flexibele structuur staan we garant voor persoonlijke opvolging en technische ondersteuning vanaf de prijsaanvraag.

Do you have what it takes?

We gingen op bezoek bij Dimitri Mortelmans (Afdelingshoofd Tekendienst & Productie) en vroegen hem naar wie zijn team op zoek is en wat werken bij Verelst Betonbouw zo fijn maakt.

GEMOTIVEERD EN FLEXIBEL

“We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen om ons team te versterken! Flexibiliteit en motivatie zijn een absolute must. We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die samen met ons team elke dag het beste van zichzelf geven.”

RESPECT CENTRAAL

“Binnen ons team heerst er een familiale sfeer waar open en direct met elkaar gecommuniceerd wordt. Als nieuwe Verelstenaar kom je terecht in een ervaren team met fijne collega's, waar respect centraal staat. Samen zijn we trots op onze prestaties en het werk dat we afleveren. Als nieuwe collega rekenen we dus ook op jou om het groepsgevoel en de collegiale sfeer mee te ondersteunen.”

KANSEN EN ONDERSTEUNING

“Als harde werker krijg je bij Verelst alle kansen en de nodige ondersteuning. Er wordt geluisterd en je krijgt de vrijheid om jezelf te ontplooien en verantwoordelijkheden op te nemen.”

STABIEL EN GROEIEND BEDRIJF

Je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Afgelopen jaar is het geproduceerde volume van Verelst Betonbouw opnieuw gestegen. Om te beantwoorden aan deze stijgende vraag werden recent nieuwe bekistingen geïnstalleerd en in gebruik genomen. Enerzijds werden enkele bestaande bekistingen vervangen om meer capaciteit te creëren voor grotere en hogere balken en kolommen, alsook om de productie van gevelpanelen en structurele wanden te verdubbelen. Anderzijds werd extra bekisting aangekocht voor kleinere balken en kolommen om het segment van residentiële bouw verder actief te kunnen bedienen.

VERVOEG JIJ ONZE HECHTE VERELST-FAMILIE?

Ontdek al onze vacatures en neem contact op met onze Recruiter Klaar!

jobs@werkenbijverelst.be
+32 15 76 79 57
+32 475 86 69 31

Delen: