Verelst Bedrijfsbouw en Renovatie bouwt nieuw huis voor levensgenieters

De nieuwbouw van TastToe biedt de liefhebbers van een lekker en kwalitatief glas weldra nog heel wat extra’s. In maart 2017 opent een gloednieuw huis met bijzondere dranken de deuren. Verelst Bedrijfsbouw en Renovatie bouwt in opdracht van GJN Vastgoed deze opvallende constructie.

Het nieuwe huis van de levensgenieter in Boortmeerbeek is nog niet voltooid, maar toont volgens Kurt Geens, CEO van Verelst, nu al dat dit over enkele maanden zal uitgroeien tot een heel bijzondere plek met een heel eigen karakter. “De 1.000 m² ligt op een schitterende locatie en is vlot bereikbaar. Als aannemer hebben we een mooie bijdrage geleverd om er mee voor te zorgen dat dit gebouw de juiste sfeer zal uitstralen. Liefhebbers kunnen er weldra op zoek gaan naar boeiende en lekkere ontdekkingen.”
 

Ook het talent van Nicolas Vanderhaeghen, Gert Schoofs en Jacky Scherens, gebundeld in GJN Vastgoed, past perfect bij dit project.  Nicolas heeft al jaren zijn sporen verdiend als zaakvoerder van ABN architecten.  Gert is een gekende retailspecialist in het winkelvastgoed. Jacky Scherens was vele jaren actief als bestuurder van één van de grotere residentiele projectontwikkelaars in België. De energie, de creativiteit en de innovatieve kracht die ze met dat talent in GJN Vastgoed stoppen, maakt dat de kwaliteiten van TasToe nog beter tot uiting zullen komen.
 

TastToe heeft al een mooie reputatie opgebouwd als het gaat over bijzondere dranken zoals whisky, rum en wijnen. In hun nieuwe ruimte krijgen de zaakvoerders Angelo en Eric nog meer de kans om hun talent en vakbekwaamheid te tonen. Ze installeren er onder meer een speciale ‘clima-ruimte’ om de delicate dranken op de juiste temperatuur te houden. Zo kan Nicolas Vanderhaeghen van GJN Vastgoed ook met dit project zijn out-of-the-box reputatie waarmaken. “De zaakvoerders zijn topspecialisten in hun vakgebied die je graag helpen de juiste keuze te maken op basis van je smaken en voorkeuren. Met meer dan 2.000 referenties permanent op voorraad, mag TastToe zich met recht de grootste ‘single malt whiskyshop’ van België noemen. Met dezelfde zorg en zin voor perfectie hebben ze ook hun projectpartner gekozen. Wij zullen die hoge verwachtingen zeker inlossen.”

Delen: