Verelst bouwt voor Facq in Merelbeke

Op 1 februari brachten Damien Vanden Dael, CEO van Facq en Kurt Geens, CEO van Groep Verelst een bezoek aan de impressionante Facq werf in Merelbeke. Het is het 30ste project dat Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie voor Facq mag realiseren.
De beide CEO’s wilden op deze manier alle betrokkenen bij het grootse project een hart onder de riem steken.

Het nieuwe gebouw te Merelbeke zal een distributiecentrum van 15.000m², een sanicenter van 3.000m², een showroom van 3.000m² en kantoren van 2.500m²  huisvesten. Het gebouw van Facq met een voorgevel van bijna 300m lang zal een echte eyecatcher zijn langsheen de E40. Facq hoopt haar klanten hier vanaf het tweede kwartaal in 2020 te kunnen verwelkomen. Met deze investering wil Facq de professionele distributiesector voor sanitair en verwarming in de kijker zetten, aangezien deze dagelijks zeer belangrijk is in de vastgoedsector met het oog op comfort, ecologie en economie.

“Het is een waar genoegen om deze site vandaag te kunnen bezoeken. Wij zijn trots te mogen zeggen dat wij hier alweer het vertrouwen van Facq kregen. Met veel plezier kunnen wij ondertussen terugkijken op een jarenlang partnership. Het mag niet verwonderen dat Facq niet alleen één van onze belangrijkste klanten, maar ook één van onze geprivilegieerde partners is. Facq is hoofdleverancier voor sanitair voor heel Groep Verelst” aldus Kurt Geens.

Damien Vanden Dael: "Onze jarenlange samenwerking met Verelst stelt ons in staat om ambitieuze doelen te stellen en innovatieve, efficiënte en milieuvriendelijke gebouwen te realiseren die perfect aansluiten bij onze filosofie." 

Het bezoek aan de werf werd afgesloten met een typisch Belgisch frietje, voor iedereen daar aanwezig.

Delen: