Verelst V25 opent in stadion KV Mechelen gezelligste skybox van het land

De opening van de V25 skybox in het vernieuwde stadion van KV Mechelen afgelopen vrijdag 30 november was een feest. Roberto Martinez, coach van de Rode Duivels, Mark Uytterhoeven, de bekendste supporter, en oud-speler Piet Den Boer, mochten zich vrijdag bij de opening met andere prominente genodigden komen nestelen in de gezelligste voetballounge van het land. Kurt Geens, CEO van Groep Verelst onthulde samen met de bondscoach een kader met oude houten KVM-letters. Stille getuigen van de opmerkelijke geschiedenis van de club.

In het grote, decoratieve kader zaten tot grote verwondering van de aanwezigen de veelbesproken houten KVM-letters van het oude stadion. Deze letters hingen gedurende decennia boven de spelerstunnel van de oude hoofdtribune. Als die letters konden praten, zou elke geelrode supporter geboeid luisteren. Ze hebben meer dan hun plaats in de gezelligste voetballounge van het land waar voetbalverhalen alle kansen krijgen om te groeien.

Groep Verelst viert hiermee niet enkel de opening van de nieuwe exclusieve business club, maar ook van de bouw van de nieuwe hoofdtribune. In april is gestart met de afbraak van de oude tribune. Nog geen 8 maanden later mocht CEO Kurt Geens de nieuwe skybox inhuldigen tijdens de wedstrijd KV Mechelen – KFCO Beerschot Wilrijk. 

“De nieuwe hoofdtribune is vandaag op 5% na klaar. In februari 2019 moet alles volledig afgewerkt zijn. Als nieuwe hoofdsponsor zijn we bijzonder fier dat we hiermee een mooi visitekaartje afleveren. Net als met de nieuwe V25 lounge. Toch wel een uniek gegeven. In elk ander voetbalstadion waar ik te gast was, mistte ik een gezellig thuisgevoel. En dat is wat we hier met Verelst nu wel bieden.”

Eigenlijk kan je in deze skybox veel meer dan in een huiselijks sfeer naar het voetbal kijken. Kurt Geens wil Verelst V25 en de rest van het stadion voortdurend laten bruisen van leven. Ook als de bal niet rolt. “Van drie skyboxen maakten we één grote, gezellige ruimte die kan worden gebruikt voor andere evenementen, zoals een brunch, een modeshow of een workshop. De gezellige warmte van de historische binnenstad vind je ook hier terug. En uiteraard willen we onze genodigden ook laten genieten van de sfeer van de meest sympathiek voetbalclub van het land. De opening van onze nieuwe V25 skybox is een fijne start van alweer een mooi verhaal voor Malinwa”.

Delen: