"Vlot en aangenaam bouwtraject!"

Graag bieden wij onze klanten een zo zorgeloos mogelijk bouwtraject. Wij staan hen dan ook bij van A tot Z met als doel hen een prachtige "nieuwe thuis" te bezorgen.
Voor Sarah en Rocco bouwden wij hun nieuwe sleutel-op-de-deur woning in Sint-Gillis-Waas.

Zij vertellen je hieronder maar al te graag hun verhaal.

Sleutel-op-de-deur in Sint-Gillis-Waas

Sarah (42) en Rocco (42) leerden elkaar in 2001 kennen tijdens hun stage op de Hogeschool.
Hun gezin werd de voorbije jaren uitgebreid met de komst van dochter Hanne (15), zoon Stan (12) en labrador Roxy. 

De ligging van hun vorige woning in Stekene deed het gezin verlangen naar een nieuwe thuis. Om zich naar het werk, school of hobby’s te verplaatsen, moest het gezin telkens immers een gevaarlijk verkeerspunt voorbij. Ze zagen hun woondroom recent in vervulling gaan met de bouw van hun nieuwe sleutel-op-de-deur woning in Sint-Gillis-Waas. De kinderen kunnen nu zelfstandig met de fiets naar school of naar de hobby’s.

Geen bouwstress

“We hadden meteen een zeer goed gevoel bij de gesprekken voorafgaand aan de contractondertekening. Er werd duidelijke taal gesproken en we kregen een duidelijke budget-indicatie.” vertelt Sarah, “Bij vragen over de plannen en materiaalkeuze konden we steeds bij de verkoper terecht.”

Sarah en Rocco hadden al eens gebouwd, ze wisten dit keer dus perfect hoe hun nieuwe woning er moest uitzien. “We hadden zelf een ruwe schets gemaakt, die door de architect van Verelst mooi verder uitgetekend werd.” legt Sarah uit. “We hebben geen affiniteit met de bouw. Zelf aannemers zoeken om de werken uit te voeren was voor ons dus geen optie."

"Door met Verelst in zee te gaan hebben we onszelf veel bouwstress bespaard“ vult Rocco aan, “Ook wat betreft duurzaamheid en materiaalkeuze kon Verelst ons het nodige advies verschaffen.”

Vlot bouwproces

Het contact met alle partijen verliep ook tijdens het bouwtraject vlot en aangenaam. “We werden goed betrokken en op de hoogte gehouden van de vorderingen van de werken. Bij vragen konden we terecht bij onze werfleider.” aldus Rocco.

Het bouwproces verliep vlot zonder grote obstakels of problemen. “Zoals bij elk bouwproject merkten we na de voorlopige oplevering enkele kleinigheden op. Na een telefoontje naar onze werfleider werd er snel een oplossing aangereikt. Problemen werden dus steeds correct en tijdig aangepakt.”

Zeer tevreden

De bouw van hun nieuwe woning was binnen het jaar afgerond. “Zoals we vurig gehoopt hadden, konden we de feestdagen doorbrengen in ons nieuw huisje.” vertelt Sarah enthousiast. “We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. We zouden zo opnieuw het bouwavontuur aangaan met Verelst als bouwpartner, wat toch wil zeggen dat we zeer tevreden zijn van de materialen en uitgevoerde werken.”

Leukste plek: onze leefkeuken

Het leukste plekje in huis wordt unaniem toegekend aan de leefkeuken. “De keuken met aansluitende eetkamer is absoluut ons leukste plekje in het huis! We kunnen er genieten van het uitzicht op de tuin met achterliggende velden.” legt Sarah uit,

“Het is ook de plaats waar we in het weekend rustig kunnen genieten van een aperitiefje terwijl we aan het koken zijn. Niemand hoeft op deze manier alleen in de keuken te staan, de keuken maakt echt deel uit van de leefruimte.”

Ook bouwplannen?

Maak dan zeker een vrijblijvende afspraak met één van onze bouwadviseurs.
Zij kijken er naar uit om samen met jou jouw woondroom te bespreken. 

Vul hieronder het contactformulier in zodat wij je kunnen contacteren voor een afspraak of bel op 015 30 03 60.

Delen: