Jouw droomhuis in 20 stappen!

Op zoek naar de ideale locatie om je nieuwe thuis op te bouwen? Of al een bouwgrond gekocht om op te bouwen? Dan staat Verelst je graag bij om van jouw nieuwbouw een echte thuis te maken, al dan niet sleutel-op-de-deur. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Een overzicht in 20 stappen.

Ontdek alle 20 stappen

Contacteer ons

 • Kennismaking met jouw wensen

  Hoe ziet jouw ideale thuis eruit? Wat zijn jouw verwachtingen?  Tijdens deze kennismaking komen alle ideeën en wensen naar voren. Heb je al een bouwgrond en een architect? Dan bouwen we graag jouw droomwoning op jouw grond, volgens het plan van de architect.

 • Van ontwerp tot plan

  Eenmaal jouw verwachtingen duidelijk zijn, staat het project ingepland. Zo weet je vooraf al hoe de bouwwerken zullen verlopen. Je krijgt een gedetailleerde prijsofferte, met prijsgarantie. 

 • Concretiseren

  De architect maakt het dossier in orde voor de bouwaanvraag en dient het in bij het gemeentebestuur. Dan is het ook tijd om de aannemingsovereenkomst overeenkomstig de wet Breyne te ondertekenen. 

 • Uitvoering werken

  Een toegewijd vakteam start met de bouw van jouw nieuwe thuis. Alles, gaande van het leggen van de funderingen tot het installeren van de badkamer en de keuken, wordt exact uitgevoerd zoals besproken. 

 • Oplevering: feest!

  Het moment waar je naar uitkeek: de oplevering, een feestmoment. Bij de voorlopige oplevering bekijken we jouw droomwoning dan ook tot in detail. 

Wij bouwden met Verelst

Bekijk alle getuigenissen
“We zijn zeer tevreden met het resultaat! Het voelt als een echte thuis.”Kelly Vandaele
“We hadden meteen een zeer goed gevoel bij de gesprekken voorafgaand aan de contractondertekening. Er werd duidelijke taal gesproken en we kregen een duidelijke budget-indicatie.”Sarah Vermeiren