Bouwgrond Heerweg - Lot 04
Prijs vanaf€ 553.300
Maak hier een afspraak
1 Meer foto's
  • OpenBebouwing
  • 262 m2Bew opp.
  • 938 m2Grond opp.
Ontdek deze mooie loten van ca. 9 are die ruimte bieden aan 3 vrijstaande woningen. Deze gronden zijn gelegen in een rustige straat, op slechts 1 km van het centrum van Wiekevorst. Op 1 km is er ook een basisschool, en op 2 km is er een supermarkt. De gronden zijn strategisch gelegen tussen Herenthout (5,5 km), Heist-op-den-Berg (8 km) en Herentals (12 km). Hierdoor heb je alles binnen handbereik: eetwarenwinkels, sport- en ontspanningsfaciliteiten, scholen en de nodige horeca-aangelegenheden.
Ben je een gebruiker van het openbaar vervoer? Dan is er en bushalte op 300 m. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de mooie groene omliggende omgeving.

Bij Verelst weten we hoe belangrijk het bouwen van een nieuwe thuis is. Al onze woningen worden volledig op maat én sleutel-op-de-deur gebouwd.
Elk project benaderen wij à la carte waardoor jij jouw droomhuis volledig vorm kan geven, gaande van de bouwstijl, over de indeling, tot en met de materiaal- en kleurkeuzes.
Wij bouwen voor jou een thuis die duurzaam, energiezuinig en futureproof is: klaar voor de toekomst, én klaar voor de volgende generaties.
Elke nieuw woning is minimaal Meer dan Bijna Energie Neutraal, waardoor jij tal van voordelen geniet.

Graag begeleiden wij je van A tot Z bij het zorgeloos realiseren van jouw woondroom.
Neem zeker contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via woningbouw@verelst.be of bel 015 30 03 60.

Downloads

Bebouwing

Slpk's3
Badkamers1
Bew opp.262 m2

Grond opp.938 m2