Grimbergen - Nieuwbouwproject
Prijs vanaf€ 704.500
Maak hier een afspraak
2 Meer foto's
Op zoek naar een locatie die centraal, doch rustig gelegen is met uitzicht op het groen? Ontdek dit lot voor een open woning van ca. 9 are. Als bewoner kan je niet enkel genieten van het uitzicht van in de woning, maar ook van het wonen in deze mooie streek met tal van mooie fiets- en wandelroutes. Het centrum van Beigem ligt vlakbij waardoor alles binnen handbereik is: school, speeltuin, diverse handelszaken,... Een ruimer aanbod kan je vinden in het centrum van Grimbergen (+/- 3 km) of liever even op bezoek in de stad Brussel? Die ligt op amper 14 km. De gebruikers van het openbaar vervoer vinden een bushalte op 170 m. Met de wagen bereik je na 5 km de oprit van de A12. Benieuwd naar deze locatie? Breng dan zeker een bezoekje!

Bij Verelst weten we hoe belangrijk het bouwen van een nieuwe thuis is. Al onze woningen worden volledig op maat én sleutel-op-de-deur gebouwd.
Elk project benaderen wij à la carte waardoor jij jouw droomhuis volledig vorm kan geven, gaande van de bouwstijl, over de indeling, tot en met de materiaal- en kleurkeuzes.

Wij bouwen voor jou een thuis die duurzaam, energiezuinig en futureproof is: klaar voor de toekomst, én klaar voor de volgende generaties.
Elke nieuw woning is minimaal Meer dan Bijna Energie Neutraal, waardoor jij tal van voordelen geniet.
Graag begeleiden wij je van A tot Z bij het zorgeloos realiseren van jouw woondroom.

Neem zeker contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via woningbouw@verelst.be of bel 015 30 03 60.

Downloads