Grimbergen - Op maat te bouwen woning
Prijs vanaf€ 784.800
Maak hier een afspraak
3 Meer foto's
Bouw jouw nieuwe thuis op dit rustig gelegen ruime lot (9 are) dat uitgeeft op het groen. Wordt dit jou nieuwe thuis? Dan kan je niet enkel genieten van het uitzicht, maar ook van het wonen in deze mooie streek met tal van mooie fiets- en wandelroutes. Het centrum van Beigem ligt vlakbij waardoor alles binnen handbereik is: school, speeltuin, en diverse handelszaken. Een nog ruimer aanbod kan je vinden in het centrum van Grimbergen (+/- 3 km) of in Brussel centrum (+/- 14 km).

Bij Verelst weten we hoe belangrijk het bouwen van een nieuwe thuis is. Wij bouwen dan ook jouw villa volledig op maat én sleutel-op-de-deur. Hier wordt een premium lastenboek, met hogere afwerkingsbudgetten, als basis voorzien. Elk project benaderen wij à la carte waardoor jij jouw droomvilla volledig vorm kan geven. Wij bouwen voor jou een comfortabele, duurzame, en energiezuinige nieuwe thuis, waar je verwarmt met een warmtepomp. In combinatie met een perfect geïsoleerde buitenschil, vloerverwarming en zonnepanelen zal jouw nieuwe thuis minimaal Meer dan Bijna Energie Neutraal zijn. Gedaan dus met hoge energiekosten.

Interesse om zorgeloos jouw woondroom te realiseren? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via woningbouw@verelst.be of bel 015 30 03 60.

Downloads