Grimbergen - Nieuwbouwproject
Prijs vanaf€ 559.300
Maak hier een afspraak
Ontdek deze mooie loten waarop 2 halfopen woningen, volledig op maat, gebouwd kunnen worden gelegen in Beigem. Een gezellig dorp doordrenkt van charme en omgeven door prachtige natuur. Van schilderachtige wandelpaden langs de Zenne tot weidse velden en glooiende heuvels, hier vind je de perfecte omgeving om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de schoonheid van de natuur. Ondanks de rustige omgeving is Beigem uitstekend bereikbaar. Met snelle verbindingen, ook met het
openbaar vervoer, bereik je op korte tijd het hart van onze Belgische hoofdstad. Het centrum van Beigem bevindt zich op amper 800 m en het centrum van Grimbergen, met hier alle voorzieningen zoals winkels, banken, scholen, enz. op 3,5 km.
Bij Verelst weten we hoe belangrijk het bouwen van een nieuwe thuis is. Al onze woningen worden volledig op maat én sleutel-op-de-deur gebouwd. Elk project benaderen wij à la carte waardoor jij jouw droomhuis volledig vorm kan geven, gaande van de bouwstijl, over de indeling, tot en met de materiaal- en kleurkeuzes. Wij bouwen voor jou een thuis die duurzaam, energiezuinig en futureproof is: klaar voor de toekomst, én klaar voor de volgende generaties.
Elke nieuw woning is minimaal Meer dan Bijna Energie Neutraal, waardoor jij tal van voordelen geniet. Graag begeleiden wij je van A tot Z bij het zorgeloos realiseren van jouw woondroom. Neem zeker contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via woningbouw@verelst.be of bel 015 30 03 60.

Downloads