Londerzeel Malderen - Bouwgrond Vlasstraat - Opbrengsteigendom - lot 1 - 2 - 3
Prijs vanaf€ 1.302.400
Maak hier een afspraak
14 Meer foto's
In de Vlasstraat te Malderen biedt deze verkaveling ruimte voor 3 nieuwbouwwoningen, op maat, waarvan 2 halfopen en 1 gesloten bebouwing.
Op elk perceel kan een eengezinswoning gebouwd worden om te verhuren. De woningen genieten een ideale ligging, net buiten het dorp van Malderen, en slechts op 5 km van het centrum van Londerzeel. Er is een bushalte vlakbij, een school op 500 m, en het station op minder dan 1 km. Op wandelafstand (1 km) is er een voedingswinkel, de bibliotheek en de sporthal. Ook het zwembad is slechts op 3 km afstand gelegen.
Het is duidelijk dat alles makkelijk te voet, met de fiets of met de wagen te bereiken is.
Er is ook heel wat groen te vinden in de nabije omgeving zoals Buggenhoutbos en Malderen Bos.

Investeren in dit project is een slimme keuze. De locatie van de eigendom bepaalt of je investering veel of weinig opbrengt. En dit project geniet een uitstekende ligging, op slecht 5 km van het centrum van Londerzeel. Ook de kwaliteit, en de leeftijd van het project spelen een rol. Hoe beter de kwaliteit en de locatie, hoe meer huur je kan vragen. Hoe minder kosten je hebt in de eerste jaren, hoe hoger je rendement.
Wij bouwen deze investeringseigendommen volledig volgens de nieuwste technieken, minstens Bijna EnergieNeutraal, en dus ook bijzonder energiezuinig, waardoor deze woningen ook zeer aantrekkelijk zijn voor potentiƫle huurders.

Neem zeker contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via woningbouw@verelst.be of bel 015 30 03 60.Downloads